Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prie laidos „Virtuvės istorijos“ prisijungė maisto stilistas Reinaldas Janonis

Ketvirtąjį savo sezoną kulinarinė pokalbių laida „Virtuvės istorijos“ pasitinka gerokai atsinaujinusi. Prie laidos prisijungė profesionalus virtuvės šefas Reinaldas Janonis, neretai pristatomas maisto stilistu. Išskirtinės profesijos atstovo teigimu, kaip tik virtuvėje vyksta patys geriausi bei įdomiausi pokalbiai.
Reinaldas Janonis
Reinaldas Janonis / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.

Pasak laidos „Virtuvės istorijos“ kūrėjų, naujojo sezono laidose lankysis daugybė garsių Lietuvos žmonių, kurie be maisto gamybos kartu su žaviąja vedėja Sandra Daukšaite-Petrulėne aptars ypatingas akimirkas ar svarbius savo gyvenimo įvykius.

TAIP PAT SKAITYKITE: Maisto stilistas Reinaldas Janonis: „Ne viskas valgoma, kas atrodo skaniai“

„Maisto stilistas taupo žmonių, kurie dirba su reklama, filmuoja ar fotografuoja maistą, laiką. Aš viską padarau daug greičiau ir kokybiškiau. Pavyzdžiui, man reikia padaryti estetiškai gražią žalią mėsą – ją kažkaip gražiai įkomponuoti į bendrą dizainą. Reikia išmanyti apie kompoziciją, estetiką“, – apie neįprasto darbo specifiką pasakojo vyras.

Asmeninio albumo nuotr./Reinaldas Janonis
Asmeninio albumo nuotr./Reinaldas Janonis

R.Janonio teigimu, tokios profesijos atstovu jis tapo visiškai netikėtai: „Tiesiog atsidūriau tinkamoje vietoje tinkamu metu, o vėliau atsirado visokių projektų, kuriuose manęs reikėdavo. Tai nėra vien meilė maistui – tu turi žinoti viską apie maistą: kas juo atsitinka įvairiomis sąlygomis.“

Laidoje „Vairtuvės istorijos“ R.Janonis užims kiek kitokias pareigas – ruoš maistą kartu su ryškiausiomis šalies žvaigždėmis jų pačių namuose. „Esu ir virtuvės šefas. Šioje laidoje aš gaminu, stengsimės kuo labiau nustebinti žmones. Noriu paprastai, greitai ir įdomiai pagaminti kažką skanaus“, – kalbėjo profesionalus virtuvės šefas.

Asmeninio albumo nuotr./Reinaldas Janonis
Asmeninio albumo nuotr./Reinaldas Janonis

Pasakodamas apie jau ketvirtą sezoną skaičiuosiantį projektą, R.Janonis pabrėžė, jog patys įdomiausi pokalbiai gimsta virtuvėje. „Juk geriausi pokalbiai ir vyksta virtuvėje, joje lengviausia bendrauti. Jei jau nėra apie ką kalbėtis, virtuvėje bent galima pasikalbėti apie tai, ką mėgsti valgyti ir gaminti“, – juokėsi vyras.

Naujame laidos sezone maisto gaminimu užsiims jau ne tik profesionalūs šefai – prie puodų stos ir pati laidos vedėja S.Daukšaitė-Petrulėnė. Čia jos lauks sudėtinga užduotis – pagaminti valgį keturių asmenų šeimai už vos dešimt eurų. Tematika kas kartą keisis, tačiau užduotis liks ta pati – išleidžiant mažai, pagaminti skaniai ir išradingai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„ID Vilnius“ – Vilniaus miesto technologijų kompetencijų centro link
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais