Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Prieš Edo Sheerano koncertą – pasiutęs „The Roop“ šou: tūkstantinė minia šėlo iš visos širdies

Šeštadienį, Kauno S.Dariaus ir S.Girėno stadione prasidėjo pasaulinės pop muzikos superžvaigždės Edo Sheerano koncertas. Prieš didįjį pasirodymą, tūkstantinę publiką apšildė lietuvių grupė „The Roop“ ir britas Calumas Scottas.
Grupė „The Roop“ prieš Edo Sheerano koncertą Kaune
Grupė „The Roop“ projekte „Sapiens Music“ / Teodoro Biliūno / BNS nuotr.

Į populiarumo rekordus mušančio ir įspūdingu 360 laipsnių šou išsiskiriančio Edo Sheerano turo „+ – = ÷ x Tour“ („The Mathematics Tour“) koncertus Kaune susirinkę žiūrovai jau netrukus išvys superžvaigždę. O iki tol jiems ugningą pasirodymą surengė lietuvių grupė „The Roop“.

„Didelė garbė dalintis scena su Edu Sheeranu ir apšildyti jo du stadioninius koncertus Kaune. Edo karjerą stebime jau nuo labai seniai ir jaučiame didelę pagarbą jo kūrybingumui, pasiekimams ir tam šiltam žmogiškam bendravimui.

Įdomu tai, kad kažkada mes nusifotografavome su jo kartonine iškarpa ir aš sau pagalvojau, kad ateis laikas, kai susimatysime gyvai. Ir labai gali būti, kad ši mintis virs realybe. Esame labai arti to“, – prieš pasirodymą sakė „The Roop“ lyderis Vaidotas Valiukevičius.

Teodoro Biliūno / BNS nuotr./The Roop
Teodoro Biliūno / BNS nuotr./The Roop
The Roop
The Roop

„Ruošiame pasirodymo programą ir, kad būtų dar įdomiau, nusprendėme į ją įtraukti dvi visiškai naujas dainas, kurių nėra jokiose muzikos platformose. Norime šį mūsų apšildantį koncertą padaryti unikaliu“, – sakė grupė.

Be lietuvių, scenojoje pasirodys ir Calumas Scottas. Romantiškos Calumo Scotto dainos lietuviams taip pat turėtų būti pažįstamos – tokiais hitais kaip „You Are The Reason“ ir „Dancing On My Own“ išgarsėjęs britų dainininkas bei dainų autorius jau yra koncertavęs Lietuvoje.

Teodoro Biliūno / BNS nuotr./Calum Scott
Teodoro Biliūno / BNS nuotr./Calum Scott

Pasaulinė mega žvaigždė Edas Sheeranas į Baltijos šalis po 5-erių metų pertraukos grįžta su neabejotinai įspūdingiausiu savo šou „+ – = ÷ x Tour“ („The Mathematics Tour“). Žiūrovų laukia ypatinga apvali besisukanti scena, suteikianti progą visiems fanams išvysti atlikėją „akis į akį“, didžiulis 360 laipsnių ir 6 dvipusiai gitaros plektro formos ekranai. Įspūdį sustiprins ir pirotechnikos bei kiti efektai.„Matematikos turo“ idėja paprasta: parodyti tai, ką Edas Sheeranas sukūrė per pastaruosius 12-13 metų. Koncerte Kaune dainininko gerbėjai išgirs tokius geriausius jo sėkmingos muzikinės karjeros metu sukurtus hitus kaip: „Shivers“, „The A Team“, „Castle on the Hill“, „Thinking Out Loud“, „Photograph“, „Perfect“, „Shape of You“, „Bad Habits“, „Sing“, „You Need Me“, „I Don't Need You“, „Eyes Closed“ ir kt.

Nekyla abejonių, kad Edas Sheeranas – vienas sėkmingiausių visų laikų dainininkų ir dainų kūrėjų pasaulyje. E.Sheerano, žiniasklaidoje dažnai vadinamo „Britų muzikos ikona“, indėlis į pasaulinę pop muziką – itin svarus: 7 studijiniai ir 17 EP albumų, 65 singlai, 150 milijonų parduotų įrašų – nenuostabu, jog jis yra vienas komerciškai sėkmingiausių muzikantų istorijoje. E.Sheerano apdovanojimų ir laimėjimų sąraše – gausybė įrašų: jis net 185 kartus laimėjo Grammy, Brit, BBC, MTV, Ivor Novello, AMA ir kt. apdovanojimus, o nominuotas buvo net 467 kartus.

Fotogalerija:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas