Ir vasarą naujienų netrūksta. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Prieš lemtingą „Ūkininkai ieško žmonos“ vakarą – netikėtas Emos atvirumas: „Eisiu ir į miegamąjį“

Vasaros realybės šou „Ūkininkai ieško meilės“ netrūksta intriguojančių momentų. Keturi ūkininkai – dvi Zitos, Algirdas ir Mantas – turės išsirinkti, su kuo jau atsisveikinti, o su kuriais dalyviais ir toliau norėtų eiti meilės keliu.
„Ūkininkai ieško meilės“ dalyvė Ema
„Ūkininkai ieško meilės“ dalyvė Ema / D.Kundriavcev ir TV3 nuotr.

Prieš priimdamas sprendimą, kurias moteris pasirinkti, ūkininkas Algirdas visoms joms ne tik paruošė vakarienę, bet ir pakvietė maudynėms kubile. Tai buvo tikras džiaugsmas Živilei, kuri nepraleido progos pademonstruoti savo seksualaus bikinio.

„Tie bikiniai galėtų būti nors ir permatomi, tačiau jie mano sprendimui neturės jokios įtakos. Moterys yra gundytojos ir aš tą priimu labai sveikai. Tačiau moters seksualumas yra moters santūrumas, o ne kažkoks savo bikinio demonstravimas. Tai – ne seksualumas, o truputėlį daugiau žaidimas“, – savo nuomone dalinosi ūkininkas.

TV3 nuotr./„Ūkininkai ieško meilės“ dalyvis Algirdas
TV3 nuotr./„Ūkininkai ieško meilės“ dalyvis Algirdas

Tiesa, Živilė vyro širdį bandė užkariauti ne tik seksualumu… „Per pasimatymą aš jam atskleisiu labai didelę paslaptį, kuri mano širdį slegia nuo pat pradžios“, – intrigavo ji.

Ar tai paveiks Algirdą? Vyro laukė sunkus sprendimas – jam teko nuspręsti, kurios dvi moterys jo ūkį turi palikti, o kurios realybės šou lieka ir toliau.

TV3 nuotr./„Ūkininkai ieško meilės“ dalyvio Algirdo kandidatės
TV3 nuotr./„Ūkininkai ieško meilės“ dalyvio Algirdo kandidatės

Į pasimatymus su visomis dalyvėmis – Ema, Indre ir Anželika – nuėjo ir ūkininkas Mantas. Jam teko nuspręsti, kurios dvi merginos jo ūkyje lieka, o su kuria jau atėjo metas atsisveikinti.

TV3 nuotr./„Ūkininkai ieško meilės“ dalyvis Ernestas
TV3 nuotr./„Ūkininkai ieško meilės“ dalyvis Ernestas

Pasimatymų metu jį labiausiai nustebino Ema, kuri pasidalino netikėtu prisipažinimu. Kandidatė į Manto širdį neslėpė, kad jai labai trūko laiko tik dviese su ūkininku. „Norėtųsi daugiau bendravimo. Aš netgi buvau paruošusi programą – šokį – kurį norėjau parodyti ne prie visų. Dėl to ir šnekėjau užuominomis – kad eisiu pas ūkininką į miegamąjį“, – atskleidė ji.

Nedidelė intriga neaplenkė net ir vyresniosios ūkininkės Zitos ūkio. Nuėjusi į atskirus pasimatymus su Viliumi ir Tadu, ji neslėpė – abu jie be galo skirtingi. Tadas, anot moters, spinduliuoja žemaitišką charakterį, o štai Vilius – visai kitoks.

TV3 nuotr./„Ūkininkai ieško meilės“ dalyviai Ema ir Mantas
TV3 nuotr./„Ūkininkai ieško meilės“ dalyviai Ema ir Mantas

„Kad Vilių vadinu Viliuku, užpyko net Tadas. Tačiau jis yra betarpiškai mielas žmogus. Matau, kad Vilius jaučia simpatiją – iš jo išeina tas gražus gerumas. Jis nori kažkiek arčiau pajusti tą moterį, kuri čia tokia galinga visur laksto, kažką gamina, kasa“, – sakė Zita.

„Ūkininkai ieško meilės“ – pirmadieniais-ketvirtadieniais, 19.30 val. per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Reklama
Šekspyriška vasara Pakruojo dvare: spektakliai, kvapą gniaužiantys triukai ir įspūdingos gėlių kompozicijos
Užsisakykite
15min naujienlaiškius