Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prieš pat šventes – prašmatnus vakaras sostinėje: rinkosi garsūs svečiai

Ketvirtadienio vakarą į Vilniaus senamiesčio širdyje įsikūrusį viešbutį atvyko kviestinė publika. Staigmenų kupiname vakare įžymybės pasinėrė į gastronominę kelionę.
Vidmantė Martikonytė-Medišauskienė su vyru Pauliumi, Viktorija Siegel ir Laurynas Suodaitis, Mantas Petruškevičius, Marija Palaikytė, Agnė Jagelavičiūtė ir Saugirdas Vaitulionis
Vidmantė Martikonytė-Medišauskienė su vyru Pauliumi, Viktorija Siegel ir Laurynas Suodaitis, Mantas Petruškevičius, Marija Palaikytė, Agnė Jagelavičiūtė ir Saugirdas Vaitulionis / Dariaus Kučio nuotr.

Vakaro penkių žvaigždučių viešbutyje „Grand Hotel Kempinski Vilnius“ nepraleido Agnė Jagelavičiūtė ir Saugirdas Vaitulionis, Deimantė Kazėnaitė, Simona Starkutė, Vidmantė Martikonytė-Medišauskienė su vyru Pauliumi, Rasa Stasioniene su vyru, Inga Žuolytė su vyru, Viktorija Siegel ir Laurynas Suodaitis, Mantas Petruškevičius, Marija Palaikytė, Ugnė Galadauskaitė, Milita Daikerytė su mama ir kiti svečiai.

Šventinio vakaro nepraleidusi V.Siegel pasakojo, kad su vyru dažnai aplanko sostinės restoranus. Žinoma moteris su šeima mėgsta sau pasidaryti šventę ir tam visai nereikia svarbios progos, rašoma pranešime spaudai.

„Šis vakaras man nuostabus. Su Laurynu mėgstame apsistoti viešbučiuose vienai nakčiai, pabėgti nuo šurmulio. Šiandien taip pat liksime nakvoti“, – pasakojo verslininkė.

Gretos Skaraitienės / 15min nuotr./Šventiškas renginys atsinaujinusiame restorane „Telegrafas“ ir „Dukes Gastrobar“
Gretos Skaraitienės / 15min nuotr./Šventiškas renginys atsinaujinusiame restorane „Telegrafas“ ir „Dukes Gastrobar“

Tarp Paryžiaus ir Vilniaus gyvenanti D.Kazėnaitė sakė esanti gero maisto kultūros mylėtoja. Žinoma moteris mėgsta apsilankyti prabangiuose sostinės restoranuose ir pasidaryti sau mažą šventę.

„Labai mėgstu gerą maistą, todėl kai einu į restoraną, išbandau kažką naujo. Išėjimas į gerą restoraną man sukuria šventę“, – teigė D.Kazėnaitė.

Svečius pasitiko pianino muzika ir Karolio Mačėno vokalas. Šventinę atmosferą atsinaujinusiame viešbučio restorane „Telegrafas“ ir bare „Dukes Gastrobar“ kūrė gyva muzika, vyko barmenų ir afrikietiškų būgnų šou, šoko balerina Kristina Tarasevičiūtė.

Daugybės komplimentų sulaukė ir garsiausio šalies floristo Manto Petruškevičiaus kalėdiniai papuošimai. Svečiai mielai fotografavosi prie tviskančios Kalėdų eglės ir kitų kalėdinių dekoracijų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas