Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Princas Harry sutinka 40-metį: gimtadienio proga – neįprastas vakarėlis be Meghan Markle

Rugsėjo 15-ąją princas Harry švenčia savo 40-metį. Šią dieną karališkoji šeima, rodos, nusigręžė nuo visų nesutarimų – jubiliatui skrieja nuoširdūs sveikinimai. Tiesa, pats princas Harry priėminėti linkėjimų laiko gal ir neturės – sau susiorganizavo kiek neįprastą šventę.
Princas Harry ir Meghan Markle
Princas Harry ir Meghan Markle / Vida Press nuotr.

40-ojo gimtadienio proga princą Harry iš pat ryto pasveikino karališka šeima. Oficialioje „instagramo“ paskyroje sekmadienio rytą papublikuotas trumpas sveikinimas.

„Sveikiname Sasekso hercogą su 40-uoju gimtadieniu!“ – rašoma paskyroje.

Nors trumpa žinutė netruko ir vėl pakurstyti kalbas apie vis dar šaltus karališkosios šeimos santykius, Express.co.uk. rašo, kad karalius Charlesas III ketina paskambinti savo sūnui princui Harry ir pasveikinti jį gimtadienio proga.

Šaltinis pridūrė, kad monarchas ketina paskambinti Harry per „Skype“ sekmadienio popietę Jungtinės Karalystės laiku, kad galėtų pasimatyti su sūnumi, kai tik šis atsibus Kalifornijoje.

Nežinoma, ar princas Harry sutiks pasikalbėti, tačiau šaltinis teigė, kad karalius nori palaikyti atvirą dialogą su sūnumi ir nori palaikyti santykius su savo anūkais – penkerių metų princu Archie ir trejų metų princese Lilibet.

Vida Press nuotr./Karalius Charlesas III su žmona Camilla
Vida Press nuotr./Karalius Charlesas III su žmona Camilla

Savo 40-ojo gimtadienio proga Harry planuoja išvyką su „artimiausiais bičiuliais“, Meghan Markle kartu su jais nevažiuos.

Princas Harry išvyks į kelionę su draugais iškart po privataus gimtadienio susitikimo Sasekso Montecito dvare su šeima.

Jis ketina „mėgautis savaitgalio išvyka su keliais artimiausiais bičiuliais“ ir sutikti savo svarbų gimtadienį, rašo „The Sun“.

Žmona Meghan liks Kalifornijoje su penkerių metų Archie ir trejų metų Lilibet, kurie, pasak Harry, yra dvi „geriausios dovanos“, kokias jis kada nors yra gavęs.

Vida Press nuotr./Meghan Markle ir Princas Harry
Vida Press nuotr./Meghan Markle ir Princas Harry

Teigiama, kad Harry yra vis labiau nepatenkintas savo gyvenimu Valstijose. Pasigirsta ir tokių kalbų, kad jis esą vis ieško patarimų, kaip grįžti į Didžiąją Britaniją, o tuo pačiu ir į karališkąją šeimą.

Princo draugai tvirtina, kad jis jaučiasi pasimetęs, kai persikraustė už Atlanto.

O Harry'io artimiausios aplinkos žmonės pastebėjo, kad jam, atrodo, patinka reguliariai rengti solo keliones į Jungtinę Karalystę, o Meghan atsisako kelti koją į šalį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas