Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

„Pump Fest 2024“ viliotinis: „Žemaitukai“, „G&G sindikatas“, GJan ir jokio alkoholio

Miestelis Pasvalio rajone, kuriame gyvena 600 gyventojų, liepos viduryje padidėja dešimteriopai. Tai – Pumpėnai, o transformacijos priežastis – muzikos ir pramogų festivalis „Pump Fest“. Praėjusiais metais į Pumpėnų festivalį atvyko 5 tūkstančiai muzikos mylėtojų. Jiems pasirodė Vidas Bareikis, „8 kambarys“, Vaidas Baumila, su publika bendravo keliautojas Aurimas Valujavičius.
„PUMP FEST“ atlikėjai
„PUMP FEST“ atlikėjai

Šiais metais „Pump Fest“ organizatoriai tikisi sulaukti 7000 žiūrovų ir pagrįstai vadina save sparčiausiai augančiu festivaliu Lietuvoje.

2023 metų PumpFest akimirka
2023 metų PumpFest akimirka

Organizatorių teigimu, liepos 13 dieną Pumpėnuose sau mėgstamą atlikėją ras kiekvienas. Koncertinę programą atidarys vyresnės auditorijos pamėgti operos solistai Liudas Mikalauskas ir Egidijus Bavikinas, į sceną žengs legendinis Kastytis Kerbedis. Vakarop decibelų kiekį iki maksimalaus didins grupė „Žemaitukai“, Gjan, MONI, „G&G sindikatas“ ir DJ Jovani.

Festivalio iniciatorius Arminas Vareika atskleidžia, kad mintis organizuoti kitokį renginį kilo iš karčios patirties. „Mačiau, kad gimtųjų Pumpėnų orgaizuojamose šventėse ateina momentas, kai „buduliai“ perima šventimą į savo vadžias, o kultūringai švęsti nusiteikę žmonės atsitraukia ir nebedalyvauja. Per ilgus organizavimo metus mums pavyko tą pakeisti, prioritetus teikiame sportui, pokalbiams, įtraukiančioms veikloms. Festivalį užbaigia pagrindinis akcentas – ryškiausios muzikos žvaigždės. Joms irgi patinka koncertuoti blaiviai, draugiškai publikai. Per devynerius metus neįvyko nei vieno incidento ar smurto atvejo, o tai mums yra labai svarbus rodiklis kai į renginį susirenka tūkstančiai“, – pasakoja pumpėniškis A.Vareika.

„Pump Fest 2023“ akimirkos:

VIDEO: Pumpėnų vidurvasario festivalis 2023

„Pumpėnų festivalyje groju nuo jo starto. Tai – mano kraštas, todėl man groti „Pump Fest“ scenoje yra didelis malonumas. Smagu matyti, kaip ši maža šventė išaugo į didelį festivalį, į kurį suvažiuoja skirtingų miestų žmonės. Ir žiauriai vertinu idėją festivaliauti be alkoholio. Šokti be alkoholio – geriausias jausmas pasaulyje. Pamėginkite“, – vidurvasario festivalį Pumpėnuose pristato DJ Jovani.

Draugiško šeimai festivalio dalyviai tradiciškai bus kviečiami dalyvauti krepšinio, futbolo, tinklinio, žvejybos turnyruose. Animatoriai kvies į Aromama vaikystės pievą, kurioje vyks edukacijos, čia vaikų lauks ir nemokamas batutas. Technikos entuziastus džiugins auto-moto paroda, su klausytojais patirtimi ir sėkmingos karjeros įžvalgomis dalinsis Dakaro lenktynininkas Benediktas Vanagas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Užsisakykite
15min naujienlaiškius