Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Queens of Roses“ narė Giedrė pagimdė antrą vaiką: suteikė garsaus romano herojaus vardą

„Queens of Roses“ narė Giedrė Linkevičienė su vyru gyvena itin džiaugsmingomis nuotaikomis. Pora susilaukė antrojo vaiko.
Giedrė Linkevičienė su vyru
Giedrė Linkevičienė su vyru / Irmanto Gelūno ir asmeninio archyvo nuotr.

Socialiniame tinkle „Instagram“ G.Linkevičienė pasidalijo džiugia naujiena. Šeima jau džiaugiasi gimusiu kūdikiu.

„Nauja solidi rankelė prisijungė į šeimą! Atas Linkevičius neišlaukęs tėčio gimtadienio, 08.19 išsirideno nekukliai užaugęs, bet tik šiek tiek pralenkęs sesę – 4,810g ir 57cm. Ramių mums naktų ir smagių dienų“, – rašė Giedrė Linkevičienė

Žmonės.lt primena, Ato vardo reikšmė ypatinga. Tai A.Diuma herojaus vardas (Athos), kuris, teigiama, yra kilęs iš Atono kalno Graikijoje pavadinimo. Graikijoje šis kalnas laikomas šventu, nes šalia jo daug vienuolynų.

Liepos pabaigoje G.Linkevičienei draugės surengė įspūdingą kūdikio pasitikimo šventę (angl. babyshower). Ji – su šamaniška gaida ir vedlės ritualais.

„Mane pasitiko merginos ir ceremonijos vedlė Santa Audickaitė. Kadangi buvau pakviesta į moters ir motinos kelionę, ji buvo tokia magiška. Vyko įvairūs ritualai, kalbėjom apie savo moterišką pradą, vedlė dalijosi savo dvasine kelione, pagal Majų kalendoriaus gamtos dėsnius išskyrė kiekvieną kaip motiną, aptarė mūsų charakterius. Buvo be galo įdomu...“, – anksčiau Žmonės.lt pasakojo atlikėja.

Šeima jau augina dukrą.

„Gyvenimas labai pasikeitė susilaukus dukros, tai nepaprastas džiaugsmas ir mūsų meilės išraiška. Vaiko atsiradimas labai pagilino ir asmeninius santykius – žmogus tampa ne tik tavo vyru, bet ir tavo vaiko tėvu, tai jį labai įprasmina. Negalima nuneigti ir iššūkių porai, nes didelis dėmesys nukeliauja naujam gyventojui, kartais nelieka nei jėgų nei laiko skirti dėmesį vienas kitam. Bet mokomės išlaikyti balansą ir neužsižaisti tėvų rolėse, prisimindami ir vyro ir žmonos santykius“, – anksčiau portalui Žmonės.lt kalbėjo G.Linkevičienė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas