Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

R.Mikelkevičiūtės šeimoje – naujas narys beuodegis Pedro: ieškojo jauno, bet planas pasikeitė

Televizijos laidų vedėjos Rūtos Mikelkevičiūtės namuose trykšta džiaugsmas. Žinomos moters šeimą papildė naujas narys, katinas Pedro. R.Mikelkevičiūtė papasakojo ne tik jo įsigijimo istoriją, bet ir atskleidė, kodėl dėl šio gyvūno namuose kilo kivirčų bei pasidalijo žavaus augintinio nuotraukomis.
Rūta Mikelkevičiūtė ir katinas Pedro
Rūta Mikelkevičiūtė ir katinas Pedro / Asmeninio archyvo nuotr.

Socialiniame tinkle „Instagram“ žinoma televizijos laidų vedėja pranešė džiugią naujieną. Jos šeimą papildė naujas narys, beuodegis katinas Pedro.

Įrašu ji sutiko pasidalinti ir su portalo Žmonės.lt skaitytojais.

„Pedro turi namus!

Siųskite mums gerus linkėjimus, kad ši istorija būtų sėkminga! Bet tai nėra viskas.

Po šeimos susirinkimų, derybų ir net kivirčų, nusprendėme, ( tiksliau, nusprendžiau aš, mano vyras pasirinko – „happy wife happy life“ ), kad 8 metų beuodegis Pedro, 6 mėnesius gyvenantis „Sos gyvūnai“ nusipelno geresnio gyvenimo , nei prieglaudoje. Nors, privalau pasakyti, kad ten jais rūpinasi puikiai, o Karolina dar ir bučiuoja bei niurko. Nežinom, kaip jam ir mums seksis drauge (3 šunys – yra reikalų), bet sprendimą priėmėm – netrukus važiuosim parsivežti namo.

Asmeninio archyvo nuotr./Rūta Mikelkevičiūtė ir katinas Pedro
Asmeninio archyvo nuotr./Rūta Mikelkevičiūtė ir katinas Pedro

Taip nutiko, kad vykom į prieglaudas ieškodami jauno katinėlio, bet pasirinkom 8 metų – tiesiog, pajutau, kad tai MANO katinas.

Gavau labai daug jūsų patarimų – Pedro ir 3 mėnesių Kolumbija buvo ir jūsų favoritai. Tai turiu pasakyti ir kitą naujieną!

Pažiūrėję kaip mums su Pedro seksis, ar netaps adaptacija košmaru visiems, paimsime ir Kolumbiją. Arba kitą katę, jei Kolumbiją priglausite jūs.

Tai va! Tokios mūsų namų naujienos!

Asmeninio archyvo nuotr./Rūta Mikelkevičiūtė ir katinas Pedro
Asmeninio archyvo nuotr./Rūta Mikelkevičiūtė ir katinas Pedro

Dabar renkam draskykles, namukus ir visokius kitus reikalus – gyvenam įkurtuvių nuotaikomis! Ypač Jonukas. Laukiu patarimų ir įžvalgų“, – rašė R.Mikelkevičiūtė.

Rūtos įrašas apie katiną

Tiesa, R.Mikelkevičiūtė neslepia, augintinio paieškos gerokai užtruko. Iš pradžių šeima vienoje prieglaudoje buvo išsirinkusi pilką, mažą katytę ir jai jau ruošė kraitelį. Tačiau po kelių dienų juos pasiekė skaudi žinia – katytė nespėjo atvykti į namus ir prieglaudoje mirė nuo siaučiančio maro.

Nors žinia žinomą TV laidų vedėją ir sukrėtė, tačiau ji rankų nenuleido ir toliau ieškojo augintinio. Nuvykusi į kitą prieglaudą ji iš daugybės katinų išsirinko keletą favoritų. Galiausiai simpatijas laimėjo ir buvo išsirinktas beuodegis 8 metų katinas Pedro.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai