Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

R.Petrauskytė pirmąsyk gyvenime – tokioje atviroje fotosesijoje: „Tai dėkingumo kūnui ženklas“

Neseniai 44-ąjį gimtadienį atšventusi grupės „Man-go“ narė Rima Petrauskytė-Paulauskienė paviešino savo naujausią fotosesiją. Dainininkė ryžosi pirmą kartą gyvenime joje įsiamžinti vilkėdama maudymosi kostiumėlį.

Rima Petrauskytė-Paulauskienė fotosesijos kadrais sutiko pasidalyti ir su portalo Žmonės.lt skaitytojais.

„Tai pirmosios nuotraukos vilkint bikini mano gyvenime. Paliksiu jas čia kaip meilės sau, savo kūno priėmimo ir dėkingumo jam ženklą. O būti dėkinga jam tikrai turiu už ką – keturiasdešimt ketveri gyvenimo metai šioje žemėje ir trys dukros… Kviečiu ir jus, mielos moterys, parašyti keliais žodžiais, už ką esate dėkingos sau ir savo kūnui“, – dalijosi R.Petrauskytė.

Daugiau fotosesijos kadrų – galerijoje:

Žmonės.lt primena, kad rugsėjo 23-iąją R.Petrauskytė-Paulauskienė sutiko 44-ąjį gimtadienį.

„Palinkėčiau sau sveikatos, o visą kitą turiu. Tai turbūt pirmasis toks gimtadienis, kai esu visiškai rami. Nieko man netrūksta, esu patenkinta gyvenimu ir pirmą kartą neturiu jokių norų, kas liečia mane. Aišku, yra globalus noras – norisi, kad būtų taika pasaulyje, žmonės būtų geri vienas kitam ir būtų ramu gyventi visiems“, – Žmonės.lt atvirai kalbėjo R.Petrauskytė.

Atlikėjos altruistiniai norai atsispindi ne tik jos žodžiuose, bet ir darbuose. Gimtadienio rytą R.Petrauskytė socialiniame tinkle „Instagram“ pasidalijo vaizdo įrašu, kuriame ji pozuoja su įspūdinga blizgančia suknele ir laiko pyragą su skaičiumi 44. Tiesa, tekste po vaizdo įrašu ji dėmesį skyrė ne savo šventei, o fotografei, sergančiai Laimo liga.

„Pirmą kartą mano gimtadienis yra ne vien apie mane. Noriu Jums pristatyti „devyniosjurosphotography“ ir talentingą fotografę Jūratę, kuri serga sunkia lėtinės Laimo ligos forma. Deja, ši Laimo ligos forma Lietuvoje negydoma, tad reikalingos lėšos gydymui užsienyje. Taip pat reikalingos lėšos vaistams, lašinėms, papildams be kurių Jūratė tiesiog negali išeiti iš namų. Padėkime jaunai moteriai dirbti ir gyventi be nuolat patiriamų didžiulių skausmų. Kiekvienas euras yra svarbus!

Rekvizitai paramai lėtinei Laimo ligai ir koinfekcijoms gydyti: Paypal foozera@gmail.com Arba galite aukoti per Rimanto Kaukėno paramos fondą. Gavėjas: Rimanto Kaukėno paramos grupė, Sąskaitos nr. LT147290099086499744. Paskirtis: Jūratei Deventinaitei ligos gydymui SWIFT: INDULT2X“, – rašė R.Petrauskytė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas