Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rūta Ščiogolevaitė – apie šeimą, vyrų dėmesį ir vieną gąsdinantį savo talentą

Dainininkė bei 5 vaikų mama Rūta Ščiogolevaitė turi daugybę neatskleistų talentų. Ji žavi puikiu humoro jausmu, mielai leidžiasi į naujas veiklas, o kartais, jei nori ką nors pagąsdinti, tam taip pat turi paruošusi specialų triuką. Šįkart Rūta atskleidė dar negirdėtų faktų apie save ir savo šeimą.
15min studijoje – Rūta Ščiogolevaitė
Rūta Ščiogolevaitė / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Vos Rūta prisėdo ant laidos „Gero vakaro šou“ sofų, vedėjai apipylė ją komplimentais. „Visi pratę, kad manęs geriau neįžeisti – po to gali užeiti pelių. Juk niekada nežinai, gal aš laukiuosi“, – juokavo 5 vaikų mama.

Pasirodo, kad visi žinomos moters vaikai – be galo talentingi, o negana to, kiekvieno gebėjimai yra skirtingi. Viena dainininkės atžala ateityje galbūt pasuks net pačios Rūtos pėdomis.

„Mano vyriausiasis Adomas, nors dar nelabai pasitiki šia savo puse, prieš kelis metus pradėjo rašyti ir kurti dainas. Repas jam sekėsi ypatingai gerai. Jaučiu, kad muzikoje aš jam esu autoritetas“, – sakė Rūta ir džiaugėsi, kad tuomet, kai klausimai susiję su muzika, sūnus visuomet kreipiasi į ją.

TV3 nuotr./Rūta Ščiogolevaitė laidoje „Gero vakaro šou“
TV3 nuotr./Rūta Ščiogolevaitė laidoje „Gero vakaro šou“

Taip pat Rūta papasakojo ir apie naują, niekam nežinomą savo hobį.

„Pagalvojau, kad labai noriu namuose daržo – savų agurkų, salotų. Dabar auginu agurkus, cukinijas, morkas, krapus, žirnius, moliūgus. Viską susisukau ir susidėjau pati. Man buvo labai smagu. Kai viską pasidarai pats – labai faina“, – atviravo moteris, kurią žiūrovai išvys laidoje „Gero vakaro šou“ šį trečiadienį 19.30 val. per TV3.

O ar tokia veikli moteris šiuo metu turi gerbėjų? Laidoje R.Ščiogolevaitė su vedėjais ne tik dalinosi prisiminimais iš praeities, bet ir netikėtai pripažino – pasirodo, vienas garsus vyras bandė ją atkalbėti nuo santuokos!

Taip pat ji pademonstravo savo talentą, kurio imasi tada, kai nori ką nors pagąsdinti.

„Pagalvojau, kad man vienu metu pradėjo rašyti du vyrai. O dabar, po šito, neberašys nė vienas“, – atskleidusi savo slaptą talentą juokėsi Rūta.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas