Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

R.Šimašiui vėl kliuvo nuo Selo, šįkart dėl duobių: „Pakelk užpakalį ir pravažiuok Verkių gatve“

Vilniaus merui Remigijui Šimašiui vėl kliuvo nuo Egidijaus Dragūno. Kovo pradžioje dėl griaunamų tvorų sostinės vadovą keiksmažodžiais apipylęs atlikėjas, šįkart kritikavo dėl duobėtų miesto gatvių.
Egidijus Dragūnas
Egidijus Dragūnas / Mariaus Čepulio nuotr.

Egidijus Dragūnas feisbuke pasidalino savo nuomone apie duobėtas Vilniaus gatves ir mero valdymą.

TAIP PAT SKAITYKITE: Tvoras griovusį Vilniaus merą Egidijus Dragūnas išplūdo keiksmažodžiais

„VILNIUS NETURI ŠEIMININKO.

Labas rytas. Pabandysiu gražiai, gal pavyks. Šiandien važiuodamas Vilniuje Verkių gatve pasijutau lyg važiuočiau Gruzijos kalnų keliu. Mano mašina pateko į geras 5 duobes, ir tai buvo ne mažytės duobelės, net nežinau, kaip ir pavadinti – gal kelio pabaiga, skardis, skylė, smegduobė.

Aš vis dėlto noriu paklausti, ar bus kas nors daroma su Vilniaus keliais? Ką sau galvoja miesto meras Šimašius? Žmogeli, jei užsiėmei tokią vietą, tai daryk kažką.

Vilnius neturi šeimininko, ūkiško žmogaus, kuris žinotų, kas yra dalgis, plaktukas, dažai, vinis. Jei tau neišeina, duok man, aš tai sutvarkyčiau su pažadu, kad betvarkant dar nieko nepavogčiau. O tu galėtum ramiai namie kepti blynus, plauti markinius, laistyti gėles. Tikri vyrai dirbtų... Pakelk užpakalį ir pravažiuok Verkių gatve, pasižiūrėk į situaciją... Šis įrašas ne silpnai merginai, čia reikalingas vyras, žinantis, kas yra ūkis. Vilnius turi silpną, nevalingą vadovą.

P.S. vakar važiavau Vilniaus senamiesčiu (pats centras, Vilniaus širdis Vokiečių gatvė), kurioje įgriuvęs kelias. Šalia stulpas ir snargliais lopijama duobė. Mere Šimašiau, jūs esate nepajėgus, silpnas, apsileidęs meras. Toks meras ne mums.

Problema ta, kad rinkdami mes nepasižiūrim, iš kur yra žmogus. Nenoriu nieko įžeisti, bet kol provincialas iš Tauragės valdys Vilnių, nieko nebus. Jis nei gimė šitame mieste, nei jis jį žino, myli, nei jis jam rūpi“, – rašė Egidijus Dragūnas.

Vilniaus meras į kritiką reaguoti neketina, taip bent jau 15min sakė jo patarėjas Aleksandras Zubriakovas.

15min primena, kad Egidijus Dragūnas jau ne pirmą kartą kritikuoja miesto valdžią dėl gatvių. 2014 metais jis kauniečius ragino keisti miesto merą Tąkart atlikėjas sulaukė atkirčio – tuometinis meras Andrius Kupčinskas viešai pasijuokė iš paties Egidijaus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai