Ir vasarą naujienų netrūksta. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Radžis prisiminė lemtingą susitikimą su Žvaguliu vaikų globos namuose: „Tai buvo įvykis“

Vasaros pradžioje Drevernoje praūžė „Vėjo festivalis“, kurio organizatorius Žilvinas Žvagulis ant Marių kranto scenos sukvietė žinomiausius grandus. Renginyje pasirodė ir dainininkas Radžis Aleksandrovičius, kuriam pažintis su Žvaguliu prieš 20 metų tapo lemtinga.
Radžis Aleksandrovičius, Žilvinas Žvagulis
Irena Starošaitė, Žilvinas Žvagulis / Teodoro Biliūno / BNS nuotr.

Prieš lipdamas ant festivalio scenos, Radžis pasidžiaugė, kad Žilvinas Žvagulis į Drevernos uostą subūrė muzikos bendražygius.

„Labai seniai taip buvo, kad visi muzikantai būtų kartu. Seniai matėmės, nes visi skuba, po koncertų išvažinėja namo, o šiandien turim galimybę pabūti kartu, sužinoti, kaip kam sekas“, – prieš savo pasirodymą portalui Žmonės.lt sakė Radžis.

Teodoro Biliūno / BNS nuotr./Radži Aleksandrovičius
Teodoro Biliūno / BNS nuotr./Radži Aleksandrovičius

Dainininkas neslėpė, kad yra dėkingas Ž.Žvaguliui už jų draugystę ir prisiminė jų lemtingą pažintį, įvykusią prieš 20 metų.

„Smagu, kad Žilvinas Žvagulis pakvietė, jis niekada manęs nepamiršta. Esam kolegos, geri pažįstami, džiaugiuosi, kad pažįstu jį tiek metų. Pirmą kartą su Žilvinu susipažinau Panevėžio vaikų globos namuose, man buvo 17-ka metų. Prisimenu, tada sudainavom jam jo dainą. Man tai buvo didžiulis įvykis!“ – pasakojo Radžis.

„Tuo metu turbūt nebūčiau pagalvojęs, kad būsim geri bičiuliai, dainuosime vienoje scenoje. Man ir iki šiol tai – įvykis. Džiaugiuosi, kad Žilvinas turi savybę nepamiršti“, – pridūrė jis.

Teodoro Biliūno / BNS nuotr./Radži Aleksandrovičius
Teodoro Biliūno / BNS nuotr./Radži Aleksandrovičius

Radžis Aleksandrovičius pasakojo, kad jo laukia darbinga vasara – koncertų šį sezoną tikrai netrūks.

„Negaliu skųstis, bet nelabai ir girtis mėgstu“, – juokėsi dainininkas ir atskleidė, koks geriausias poilsis po koncertų.

„Mano poilsis yra nieko nedarymas. Jei vasara – tai ant gulto, jei žiema – ant sofos. Visgi labiausiai pavargstu psichologiškai, tad kartais tenka atsiriboti ne nuo žmonių, bet nuo muzikos“, – baigdamas pokalbį prasitarė Radžis.

Teodoro Biliūno / BNS nuotr./Radži Aleksandrovičius
Teodoro Biliūno / BNS nuotr./Radži Aleksandrovičius

Primename, kad birželio 8 dieną Drevernos uoste skambėjo geriausios 30-mečio dainos, kurias atliko Asta Pilypaitė, Diamond (UK), Eglė Jakštytė, Edmundas Kučinskas, Egidijus Sipavičius, Grupė 2 – Karolis ir Donatas, grupė „Čilinam“, grupė DAR, grupė „Patruliai“, grupė „Vairas“ ir Laura Remeikienė, Inga Valinskienė, Irena Starošaitė, Marius Jampolskis ir Irūna, Ovidijus Vyšniauskas, Radži, Steponas Januška ir grupė „Studija“, Violeta ir Vilius Tarasovai bei Vytautas Šiškauskas. Scenoje pasirodė ir pats festivalio organizatorius Žilvinas Žvagulis.

Fotogalerija:

TAIP PAT SKAITYKITE: Startavo legendinis festivalis „Nida“: pirmajame koncerte – būrys žvaigždžių ir pagerbtas G.Zdebskis

TAIP PAT SKAITYKITE: Jubiliejinėje festivalio „Nida“ scenoje – estrados žvaigždžių būrys: Starošaitė, Žvagulis ir Sipavičius

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Reklama
Šekspyriška vasara Pakruojo dvare: spektakliai, kvapą gniaužiantys triukai ir įspūdingos gėlių kompozicijos
Užsisakykite
15min naujienlaiškius