Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ramūnas Rudokas atskleidė, kodėl jo santuoka su Justina – ypatinga: „Iki šiol viskas buvo kitaip“

Ineta Stasiulytė, Nerijus Gadliauskas ir Ramūnas Rudokas – ne tik žinomi aktoriai, bet ir neatsiejama kultinio serialo „Moterys meluoja geriau“ dalis. Naujas serialo sezonas žiūrovus pasitiks jau trečiadienį, o kaip aktoriai išdavė vienoje televizijos laidoje, serialo vertas istorijas jie patiria ne tik ekrane, bet ir už jo ribų…
Ramūnas Rudokas su žmona
Ramūnas Rudokas su žmona / Gretos Skaraitienės ir Vinco Alesiaus nuotr.

Žiūrovų pamiltas serialas sugrįžta jau 17-ajam sezonui – šiemet čia laukia dar daugiau intrigų ir netikėtų siužeto vingių. Tačiau, kaip paaiškėjo „Gero vakaro šou“ laidoje, serialas svarbus ne tik žiūrovams – I.Stasiulytė pripažino, kad ir pati net 13 metų laukė, kol galiausiai taps šios kultinės istorijos dalimi!

O štai R.Rudokas išdavė, kad kiekvienas naujas sezonas pradedamas kurti prisiminus tą pačią legendinę frazę. „Susitikdami kiekvieną naują sezoną, mes vieni kitiems primename, kad moterys meluoja geriau, bet vyrai – žymiai daug kartų labiau“, – sakė jis.

TV3 nuotr./Monika Liu, Ineta Stasiulytė, Ramūnas Rudokas
TV3 nuotr./Monika Liu, Ineta Stasiulytė, Ramūnas Rudokas

Ineta nelėpė – melą tikrai ne kartą yra tekę pasitelkti ir jai pačiai. „Esu prisidirbus tikrai nemenkai. Aš žiauriai gerai tą darau. Tačiau negaliu to paviešinti, nes kai kurie to dar nė nežino“, – juokėsi I.Stasiulytė.

Ne paslaptis, kad R.Rudokas seriale „Moterys meluoja geriau“ ne tik vaidina, bet ir yra jo režisierius. Tad koks jis yra filmavimo aikštelėje?

„Kai mes pradėjome dirbti, priėjau prie Ramūno ir pasakiau, kad jaučiu jam didelę pagarbą, nes padaryti taip, kad visi aikštelėje tavęs bijotų, o tuo pat metu ir labai mylėtų, yra aukštas pilotažas – pagarbi baimė yra išgaunama labai sudėtingu būdu. Žinoma, Ramūnas kartais būna visiškas kačiukas, ir tai, matyt, priklauso nuo kažkokių dienų“, – su šypsena pasakojo I.Stasiulytė.

TV3 nuotr./„Gero vakaro šou“ akimirka
TV3 nuotr./„Gero vakaro šou“ akimirka

Pasirodo, kad toks „kačiukas“ R.Rudokas dabar yra ir namuose. „Iki paskutinės savo santuokos – iki tos meilės, kuri vyksta dabar – aš visą gyvenimą sakydavau, kad į mano telefoną niekas negali įlįsti. O dabar, grįžęs namo, aš telefoną nuolankiai padedu matomiausioje vietoje. Ji žino visus PIN kodus, ir aš nesiparinu, ką ji ten pamatys“, – apie užtikrintus ir nuoširdžius savo santykius su žmona Justina Rudoke pasakojo Ramūnas.

Pikantiškų detalių R.Rudokas ir I.Stasiulytė išdavė ir apie kitą savo kolegą N.Gadliauską. Būtent jo kuriamo personažo – Robertėlio – šį sezoną laukia daugiausiai įdomybių. „Tokio Robertėlio dar niekas niekada nematė“, – sakė Ramūnas.

O Ineta atskleidė, kad N.Gadliauskas pasižymi tiesiog tobula intuicija!

„Mes dažnai filmuojamės vienoje pamainoje, ir vos grimo kambaryje spėju nusiimti sijoną arba nusimauti maikutę, jis būtent tuo metu ir įeina“, – juokėsi Ineta.

„Gero vakaro šou“ – trečiadieniais, 19.30 val. per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento