Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ramūnas Rudokas su perpus jaunesne žmona Justina laukia šeimos pagausėjimo

Aktorius Ramūnas Rudokas (50) su žmona Justina Rudoke (22) laukia šeimos pagausėjimo – porą netrukus aplankys gandrai.
Ramūno Rudoko ir Justinos Žeimytės vestuvių akimirka
Ramūno Rudoko ir Justinos Žeimytės vestuvių akimirka / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Džiugią žinią trečiadienio popietę 15min patvirtino pats R.Rudokas.

„Laukiam berniuko, nors iš pradžių galvojome, kad bus mergaitė. Jaučiamės labai gerai – kaip laukdami stebuklo“, – šypsojosi R.Rudokas.

Ramūnas teigė, kad jiedu su Justina kūdikiui išrinko vardą iš R raidės, tačiau jį atskleis tik tuomet, kai vaikas išvys pasaulį.

„Kol kas vardą norime nuslėpti. Kai stebuklas įvyks, kai žmogus ateis į pasaulį, tuomet visiems pranešime. Visą laiką sakiau, kad vaikas turi būti su stipria R raide, tai taip ir bus – ilgas RRR“, – juokėsi R.Rudokas.

15min primena, kad R.Rudokas ir tuomet dar Žeimytės pavardę turėjusi Justina apie jausmus vienas kitam prabilo dar metų pradžioje, tuomet jie paskelbė apie savo sužadėtuves, o sausio pabaigoje jiedu sukūrė šeimą, Vilniaus santuokų rūmuose jiedu ištarė vienas kitam „taip“ ir tapo vyru ir žmona.

Aktoriaus išrinktoji Justina yra kilusi iš Skuodo, ji studijavo komunikaciją Vilniaus universitete, yra ragavusi modelio duonos, anksčiau priklausė „RUTA model management“ agentūrai.

Pats Ramūnas apie savo gyvenimo pokyčius nei anksčiau, nei dabar nėra linkęs atvirauti. „Jokių paslapčių aš neturiu. Tik nieko nenoriu komentuoti. Pasižadėjau nekalbėti, nieko nepasakoti apie savo gyvenimą“, – dar seniau paklaustas apie santykius su Justina 15min sakė aktorius, grupės „Čilinam“ narys.

2015-ųjų pabaigoje, R.Rudokas su šokėja Katerina Voropaj susilaukė sūnaus Rojaus Patriko. Prieš 7 metus abu jie dalyvavo televizijos šou „Šok su manimi“, kur ir susipažino.

Ankstesniuose santykiuose R.Rudokui yra gimusios dvi dukros Milda ir Patricija. Lyg savo sūnų aktorius augino ir pianistą Paulių Rudoką.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento