Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rašytojos V.Rykštaitės namuose laimė: ji laukiasi trečio vaikelio

Rašytoja Vaiva Rykštaitė su savo vyru Michaelu Winderiu laukiasi trečio vaiko. Havajuose gyvenanti pora kartu augina dvi dukras – Žemyną ir Indrają.
Vaiva Rykštaitė su šeima
Vaiva Rykštaitė su šeima / Asmeninio archyvo ir Couple Cups nuotr.

Vaiva Rykštaitė savo socialiniuose tinkluose paskelbė apie naujieną, kad laukiasi trečio vaiko. Šią žinią ji patvirtino ir 15min. Savo įrašė papasakojo, kaip į šią žinią reagavo jos dukros. Ji taip pat pasidalijo savo šeimos nuotrauka, kurioje matosi ir echoskopo vaizdas.

„Šiandien Žemyna darželyje atšventė išleistuves, tada nusivežėm savo dvi viščiukes į kavinę ir prie kakavos puodelių su plakta grietinėle pranešėm joms DIDELĘ NAUJIENĄ. Nors šiuo metu pati naujiena dar labai mažytė(-is?), bet širdyse jau darome jai vis daugiau vietos. Rudenį prie mūsų prisijungs dar vienas vaikas. Žemyna beprotiškai apsidžiaugė, Indraja atrodo sutrikusi, nes jau dabar bijo prarasti šeimos lėliuko statusą. Aš pagaliau galiu pasiteisinti dėl chroniško nuovargio ir betvarkės namie – žiauriai sunkus laikas man iš tikrųjų. Tiek žinių šiandien. Aloha“, – rašė V.Rykštaitė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas