Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 09 18

Renatos ir Mariaus Jampolskių santuokos 10-metis: pažintis klube ir „slaptos“ vestuvės su „Mažyte mano“

Paskutinė vasaros diena – jau dešimt metų ypatinga aktoriui Mariui Jampolskiui ir jo sutuoktinei Renatai Jampolskei. Rupgūčio 31-ąją pora pakeliui iš Turkijos į Lietuvą šiemet paminėjo alavines vestuves. „Mus visada į priekį vedė tikėjimas, kad viskas bus gerai“, – sako ypatingą sukaktį minintys Renata ir Marius.
Renata ir Marius Jampolskiai su dukra Vilte
Renata ir Marius Jampolskiai su dukra Vilte / Gretos Skaraitienės ir asmeninio albumo nuor.

Savaitę prieš mokslo metų pradžią, Renata ir Marius Jampolskiai su dukra Vilte pakėlė sparnus ir išvyko paskutines vasaros dienas praleisti Turkijoje. Pasiilsėję prieš naują sezoną, šeima šias atostogas dedikavo santuokos dešimtmečiui.

„Nors rugpjūčio 31-ąją praleidome lėktuve iš Turkijos į Lietuvą, išvakarėse kartu su Mariumi ir dukrele pavakarieniavome restorane ir taip paminėjome šią progą. Tiesa sakant, visa savaitė buvo apie laiką kartu, manau, tai svarbiausia“, – portalui Žmonės.lt sakė Renata ir prisiminimais leidosi dešimt metų atgal į vestuvių dieną.

Prieš dešimt metų jūsų intymias vestuves Palangoje palydėjo antraštės su akcentu „slaptai“, tačiau vieną kitą kadrą iš šventės galiausiai visuomenė išvydo... Kaip pati prisimenate tą dieną?

Taip, tuo metu mes tikrai norėjome privatumo. Tiesą sakant, turėjau tokią gerą vestuvių planuotoja, kuri taip gerai viską užmaskavo, kad aš net nežinojau, jog tą dieną visur tyko paparacai. Pasirodo, fotografai lipo į medžius ir fotografavo iš ten, kai kurie bandė užfiksuoti mus nuo jūros pusės (juokiasi). Apie tai sužinojau tik praėjus vestuvėms, kai internete pamačiau nuotraukas.

Dabar prisiminus tą dieną, norėčiau pakartoti kiekvieną akimirką... Buvo labai graži šventė, nes viską sukūrėme patys taip, kaip norėjome.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas