Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Renginių vedėjas Edvinas Ringys su žmona Ugne laukia pirmagimio: surengė neįprastus vardo „rinkimus“

Prieš metus vestuves atšokę renginių vedėjas Edvinas Ringys su žmona Ugne dabar jau ruošiasi svarbiausioms pareigoms gyvenime – netrukus jie taps tėvais.
Edvinas Ringys su žmona Ugne surengė kūdikio lyties atskleidimo šventę
Edvinas Ringys su žmona Ugne surengė kūdikio lyties atskleidimo šventę / „Betina Vai photograph“ nuotr.

Žinia apie laukiamus gandrus Edvinas ir Ugnė pasidalijo su portalu Žmonės.lt. Edvinas šypsosi – su žmona Ugne visuomet mėgo planuoti dalykus, tad vos praėjus vestuvių šurmuliui, pradėjo regztis mintys apie pirmagimį.

„Žinią, kad tapsiu tėčiu, sužinojau būdamas renginyje. Tai mane labai nustebino ir atnešė daug džiaugsmo. Dabar abu esame savotiškoje euforijoje. Labai myliu vaikus, o jie myli mane – jaučiu, kad moku su jais bendrauti. O dar žmona Ugnė yra akušerė, tad vaikų priežiūra jai įprasta. Kai turi šalia žmogų, kuris daug išmano apie naujagimius, jautiesi labai ramus. Šis laukimas mums tikrai ypatingas“, – su portalu Žmonės.lt savo džiaugsmu dalijosi renginių vedėjas.

„Betina Vai photograph“ nuotr./Edvinas Ringys su žmona Ugne surengė kūdikio lyties atskleidimo šventę
„Betina Vai photograph“ nuotr./Edvinas Ringys su žmona Ugne surengė kūdikio lyties atskleidimo šventę

Savo ypatingu laukimu Edvinas ir Ugnė visai neseniai dalijosi su būriu artimųjų – jiems surengė kūdikio lyties atskleidimo šventę. Šventės metu paaiškėjo, kad kovo mėnesį sutuoktiniai sulauks dukrelės.

Tiesa, besijuokdamas pridūrė Edvinas, keistas sutapimas – dar nežinodami vaikelio lyties, jie abu su žmona galvojo, jog šeimą papildys berniukas.

„Labai nustebome, kad bus dukrytė. O jos sulaukti turėtume ypatingą dieną – kovo 8-ąją. Jeigu taip nutiks, tą dieną turėsime labai gražias dvi šventes“, – šypsojosi būsimas tėtis.

„Betina Vai photograph“ nuotr./Edvinas Ringys su žmona Ugne surengė kūdikio lyties atskleidimo šventę
„Betina Vai photograph“ nuotr./Edvinas Ringys su žmona Ugne surengė kūdikio lyties atskleidimo šventę

Paklaustas apie žmonos Ugnės savijautą, Edvinas pasidžiaugė, kad šiuo metu viskas klostosi puikiai, nors pradžia nebuvo lengva.

„Pradžioje žmona nesijautė gerai – buvo ir pastovus pykinimas, ir nuotaikų kaita, tačiau dabar viskas jau labai gerai. Turime daugybę darbų, kuriuos tvarkomės, ruošiamės šeimos pagausėjimui“, – dalijosi jis.

O ar jau pamąstė apie naujagimės vardus? Edvinas atviras – tinkamo vardo mažylei dar neišrinko, tačiau į savotiškus vardų rinkimus šventės metu buvo įtraukti visi artimieji.

„Per šventę draugams paruošėme korteles, kad jie pasiūlytų vardų tiek berniukui, tiek mergaitei. Turime, iš ko rinktis, nes sulaukėme nemažai pasiūlymų. Visi vardai atrodo gražūs, bet išsirinkti vieną – tikrai nelengva. Kadangi dar turime laiko, neskubame, o švenčių laikotarpiu, praleisdami daugiau laiko kartu, išrinksime galutinį vardą“, – dalijosi E.Ringys.

Fotogalerija:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito