Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Reperis Medonas pristato vaizdingą vaizdo klipą: kartu įsiamžino dukra ir močiutė

Dainų autorius ir reperis Donatas Medzevičius-Medonas pristato naują vaizdo klipą savo naujausiai dainai, kurios tekstas itin aktualus šiuolaikiniam žmogui. Kūrinys gvildena psichologines temas, kurios paliečia kone kiekvieną, turintį šeimą, darbus, įsipareigojimus ir socialines roles.
Medono vaizdo klipo filmavimo akimirka
Medono vaizdo klipo filmavimo akimirka / Asmeninio albumo nuotr.
Temos: 3 Muzika Dainos Medonas

Medono dainos eilutė „nerimas, panika mano draugai. Per šypseną mano tu jų nematai“ ypač taikliai atspindi daugelio mūsų emocinę būklę – kai slepiame tikrąsias emocijas po išoriniu šypsniu, nors viduje norime užsidaryti nuo pasaulio.

Dainos tekste ir klipe atsiskleidžia universali kova su kasdieniu stresu ir įsipareigojimais. Klausytojai ir žiūrovai gali lengvai atpažinti save šioje istorijoje, kurioje pagrindinis herojus bando susitvarkyti su vidiniais demonais ir nuolatine įtampa. Kūrinio režisūrinis sprendimas vizualiai atskleidžia šį emocinį disbalansą per dvigubą istoriją: viena vertus, matome tradicinį psichologinės pagalbos ieškojimą, o kita vertus – netradicinį šamaninės išminties kelią. Ceremonijos ir senolio šamano patarimai simbolizuoja gilų susijungimą su senovės dvasinėmis praktikomis.

Asmeninio albumo nuotr./Medono vaizdo klipo filmavimo akimirka
Asmeninio albumo nuotr./Medono vaizdo klipo filmavimo akimirka

Donatas Medzevičius – Medonas dalinasi asmenine patirtimi, iš kurios gimė daina: „Šis kūrinys gimė iš sunkesnio gyvenimo etapo, kai vidinė tamsa tapo palydovu kasdienoje. Tokiose akimirkose kyla klausimas – ar ieškoti pagalbos, ar tiesiog likti su savo mintimis ir išbūti tame jausme? Per gyvenimą išbandžiau daug skirtingų praktikų: sąmoningus kvėpavimus, meditacijas, šamanines ceremonijas – visa tai atsispindi ir šiame klipe. Esu įsitikinęs, kad kai ieškai, visada randi atsakymus. Tačiau svarbiausia prisiminti, kad viskas praeina – tiek gera, tiek bloga.“

Asmeninio albumo nuotr./Medono vaizdo klipo filmavimo akimirka
Asmeninio albumo nuotr./Medono vaizdo klipo filmavimo akimirka

Klipe svarbią vietą užima šeimos linija, tad Medonas nusprendė įtraukti ir savo artimuosius – jo močiutė Onutė Seniūnienė, dukra Medeina, brolio Roko Petkūno šeima ir bičiuliai matomi vaizdo klipo kadruose.

Klipo kūrėjų komanda „Jonikas Films“ (Paulius Jonikas ir Rusnė Rudokaitė) puikiai įgyvendino Medono viziją ir papildė scenarijų kūrybiniais sprendimais. Garso inžinierius Medono brolis ir kūrybinis partneris Rokas Petkūnas, o scenarijų rašė pats Donatas Medzevičius.

Naujas Medono vaizdo klipas – tai ne tik muzikinė kelionė, bet ir vizualus pasakojimas apie mūsų visų vidines kovas ir psichologines būsenas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas