Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Reportažas apie K.Brazauskienę buvo filmuojamas ne vieną mėnesį

„Jis kiekvieną rytą išeina, mankštą padaro, paskui svorius pakilnoja, man mašiną nuplauna...“ – apie savo vyrą prezidentą Algirdą Brazauską pasakoja žmona Kristina.
Kristina Brazauskienė
Kristina Brazauskienė / LNK nuotr.

Šį antradienį LNK laidoje „Gyvenimas pagal moteris“ – ne tik atviras ponios Kristinos pokalbis apie asmeninį gyvenimą, bet ir kadrai iš privačių šios šeimos vakarėlių.

Laidos žurnalistai apsilankė Brazauskų namuose, A.Brazausko gimtadienio šventėje. Taip pat žiūrovai išvys intriguojamų asmeninio archyvo kadrų.

Buvo metas, kai kiekvieną prezidento A.Brazausko ir jo žmonos Kristinos žingsnį sekė žurnalistai. Vieši tapdavo ne tik oficialūs Brazauskų priėmimai, bet ir asmeninės šventės. Todėl nenuostabu, kad garsiam politikui baigus aktyvią politinę karjerą jo žmona ėmė vengti bet kokio visuomenės dėmesio.

Antradienį „Gyvenime pagal moteris“ neliks Kristinos paslapčių. Pasakojimas apie K.Brazauskienę buvo filmuojamas ne vieną mėnesį. Kūrybinei grupei pavyko patekti į nuo visuomenės slėptą 76-ąjį A.Brazausko gimtadienį ir sužinoti, kokie žmonės sveikina Algirdą, ką jam dovanoja ir kokias staigmenas gimtadienio puotai rengė žmona.

Laidoje „Gyvenimas pagal moteris“ antradienio vakarą, 20.30 val., ponia Kristina pirmą kartą atvirai prabils apie pirmąją savo santuoką, slaptą meilę kitam vyrui ir, žinoma, dabartinį savo gyvenimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?