Restorano atidaryme žinomos viešnios atskleidė mitybos paslaptis: kasdien – 2 litrai specialaus gėrimo

Trečiadienio vakarą garsenybės leido skanaudamos gurmanišką ir vis labiau populiarėjantį patiekalą – ryškiaspalvius ryžių dubenėlius. Mat sostinėje vyko naujo restorano atidarymas, o ta proga žinomos viešnios pasidalijo savo mitybos taisyklėmis.
Deimantė Kazėnaitė, Kristina Tarasevičiūtė, Kristina Kaikarienė
Deimantė Kazėnaitė, Kristina Tarasevičiūtė, Kristina Kaikarienė / Organizatorių nuotr.

Egzotiškiems skoniams neatsispyrė Kristina Tarasevičiūtė, Redita Dominaitytė su dukra, Kamilė Kanapeckaitė, Deimantė Kazėnaitė, Inga Gaižauskienė ir Jeanas Claude'as Edorhas su dukra, Saugirdas Vaitulionis, Justina Ieva Steponavičiūtė su seserimi Jūrate Steponavičiūte, Inga Žuolytė su vyru ir sūneliu, Kristina Kaikarienė, Teresa Ulozienė.

Svečiai vaišinosi patiekalais iš meniu: ryžių dubenėliais su traškia kario vištiena, marinuota lašiša, keptu varškės arba tofu sūriu, vegetariškais kepsneliais.

Renginio akimirkos – galerijoje:

D.Kazėnaitė sako, kad svarbiausia pavalgius jaustis gerai

Vizažistė D.Kazėnaitė pasakojo, kad pirmą kartą šių dubenėlių paragavo Lietuvoje. Jie iš karto užkariavo maisto mylėtojos širdį. Žinomai merginai tai puikus maistas po sporto, kai nori skaniai pavalgyti be sąžinės graužaties. Deimantė sakė, kad labiausiai ji nemėgsta monotonijos maisto racione, todėl kiekvieną dieną renkasi vis skirtingus patiekalus.

Organizatorių nuotr./Deimantė Kazėnaitė
Organizatorių nuotr./Deimantė Kazėnaitė

„Labai mėgstu tokius, kuriuose daug daržovių. Jų pavalgiusi jaučiuosi geriausiai. Žiūriu, ką valgau ne todėl, kad rūpėtų kilogramai. Man svarbiausia gera savijauta. Galiu viską valgyti – vis tiek sversiu 50 kilogramų. Tačiau blogai jausiuosi. Man labai nepatinka būti apsunkusiai nuo maisto. Pirmenybę teikiu sportiškam lieknumui“, – pasakojo D.Kazėnaitė, renginyje valgiusi patiekalą be gliuteno.

K.Kaikarienė kas dieną išgeria du litrus specialaus gėrimo

Vilniuje, „Ogmios mieste“ įsikūrusio restorano „Bola“ atidaryme apsilankiusi renginių planuotoja K.Kaikarienė pasakoja, kad daugiausiai jos maisto racione yra daržovių. Moteris ypatingai mėgsta špinatus, burokėlius. Vakarais K.Kaikarienė valgo ananasą, o per dieną išgeria du litrus agurko, citrinos ir imbiero gėrimo. Sveikai maitintis K.Kaikarienei nėra sunku, nes toks maistas jau yra tapęs kasdienybe ir geros savijautos garantu.

Organizatorių nuotr./Kristina Kaikarienė
Organizatorių nuotr./Kristina Kaikarienė

„Labai mėgstu kuo mažiau apdirbtus maisto produktus. Todėl ragautame ryžių dubenėlyje man labai patiko lašiša, jautėsi kiekvieno ingrediento skonis. Tą labai vertinu maiste. Labai nemėgstu persūdyto, pervirto, perkepto maisto. Viskas turi būti kuo natūraliau, turiu žinoti, ką valgau”, – pasakojo K.Kaikarienė, leidžianti sau pasilepinti ir desertais. Svarbiausia, kad juose būtų kuo daugiau vaisių, nebūtų per saldūs.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pasisemti ilgaamžiškumo – į SPA VILNIUS
Akiratyje – žiniasklaida: ką veiks žurnalistai, kai tekstus rašys „Chat GPT“?
Reklama
Išmanesnis apšvietimas namuose su JUNG DALI-2
Reklama
„Assorti“ asortimento vadovė G.Azguridienė: ieškantiems, kuo nustebinti Kalėdoms, turime ir dovanų, ir idėjų