Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Restorano „BARža“ vadovu tapęs Rytis Žvagulis: „Restoranų verslas Lietuvoje ir Venesueloje – kaip diena ir naktis“

Nors renginių sostinėje vasarą nėra gausu, vienas kitas vis tik įvyksta. Štai ketvirtadienio vakarą duris atvėrė unikalus restoranas ant vandens „BARža“. Jo savininku tapo žinomo dainininko Žilvino Žvagulio sūnus Rytis Žvagulis (26). Ne vienerius metus tėvų restorane Venesueloje plušėjęs vyras tikina, kad restoranų verslas gimtinėje ir egzotiškoje šalyje itin skiriasi.
Rytis Žvagulis
Rytis Žvagulis / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Nuo 13-os metų restoranuose dirbantis ir sau pažadą turėti savo barą davęs vyras, rodos, jį įgyvendino – tapo restorano „BARža“ vadovu. Portalui Žmonės.lt  pasiteiravus, kaip gi tai įvyko, jis patikino, kad to norėjęs jau seniai. O prieš mėnesį šis noras ėmė ir išsipildė.

„Restoranas dirba jau mėnesį, tačiau prieš didįjį atidarymą norėjome ji patikrinti su lankytojais. Nors jis jau savaime išsiskiria iš kitų Vilniaus vietų, nes yra įrengtas tikroje baržoje, norėjome ir kad maistas būtų puikus, ir aptarnavimas geras“, – tikino R.Žvagulis.

Vaikinas pripažino, kad darbas Arūnui Valinskui ir jo tėvui Žilvinui Žvaguliui priklausančiame bare jį užgrūdino. O kalbėdamas apie tenykščius klientus, Rytis negailėjo liaupsių restoraną lankantiems lietuviams.

„Darbas Venesueloje esančiame bare ir čia – skiriasi it diena ir naktis. Čia klientai yra kur kas tvarkingesni. Ateina su šypsena ir yra malonūs. Mes, savo ruožtu, stengiamės jiems atsilyginti tuo pačiu“, – sakė restoranui vadovaujantis R.Žvagulis.

Tiesa, tėvams priklausantis baras Margaritos saloje, kaip patikino Rytis, šiuo metu yra išnuomotas vietiniams verslininkams.

Restorano-laivo „BARža“ atidarymo nepraleido ir Lietuvos pramogų pasaulio atstovai: TV laidų vedėjos Eglė Skrolytė ir Daiva Tamošiūnaitė, dainininkas Algirdas Radzevičius su žmona Milisandra Kvaraciejūte-Radzevičienė, renginių organizatorius Alkas Paltarokas, dainininkas Vytautas Šiškauskas, žurnalistas Saugirdas Vaitulionis ir kiti.

Restorano BARža atidarymo akimirka
Restorano „BARža“ atidarymo akimirka

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kai norai pildosi: laimėk kelionę į Maldyvus keturiems su „Lidl Plus“
Reklama
Kalėdinis „Teleloto“ stebuklas – saulėtas dangus bene kiaurus metus
Reklama
85 proc. gėdijasi nešioti klausos aparatus: sprendimai, kaip įveikti šią stigmą
Reklama
Trys „Spiečiai“ – trys regioninių verslų sėkmės istorijos: verslo plėtrą paskatino bendradarbystės centro programos