Retai VIP vakarėliuose matomas verslininkas Ugnius Kiguolis: „Man visa tai pasidarė lėkšta“

Kiekvieną šeštadienio rytą televizijos žiūrovus žadina kulinarinių pokalbių laida „Virtuvės istorijos“. Šįkart joje azartiška dviejų kartų kova – dėl geresnio kulinaro vardo susirungė tėtis ir sūnus. Tai puikiai visiems pažįstamas verslininkas Ugnius Kiguolis bei jo sūnus Matas Pijus. O kurio gamintas patiekalas bus gardesnis, nuspręsti atiteko Ugniaus broliui, Mato dėdei Linui Kiguoliui.
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis / Tomasfoto nuotr.

Verslininko Ugniaus Kiguolio pristatinėti nereikia – jis vienas sėkmingiausių ir labiausiai žinomų Kauno savo srities atstovų. Negana to, vyras užsiima ir kita įdomia veikla – štai prieš porą metų nusipirkęs Lentvario dvarą, šiandien žinomas vyras džiaugiasi, jog restauravimo darbai pagaliau pajudėjo į priekį.

„Šiais metais jau pradėsime intensyviau atstatinėti dvarą, nes pagaliau visi popierių tvarkymai baigti, konkursai praeiti ir jau galima pradėti statybas“, – laidoje TV3 „Virtuvės istorijos“ pasakojo Ugnius.

Tomasfoto nuotr./Laidos „Virtuvės istorijos“ filmavimo akimirka
Tomasfoto nuotr./Laidos „Virtuvės istorijos“ filmavimo akimirka

Tačiau laidoje jam teks ne prie dvaro sienų darbuotis, o prie maisto gaminimui paruošto stalo. Legendinio Kauno restorane „Miesto sodas“ įsikūrusioje kulinarinė studijoje „Gastro siena“ jis kartu su „Kamado Bono“ grilio virtuozu Vadimu Amosovu keps japoniškus baklažanus „Nasu dengaku“, o priešininkų komandoje azartiškai nusiteikęs Ugniaus sūnus Matas, padedamas ilgametės laidos vedėjos Ilonos Juciūtės-Čibirkienės, keps bolivinių balandų ir lęšių kotletukus.

Matas Pijus Kiguolis – linksmas ir itin aktyvų laisvalaikį dievinantis berniukas. Visai kaip ir tėtis, jis mėgsta ekstremalų sportą ir drąsiai išbando įvairiausias avantiūras.

„Vasarą su tėčių buvome kalnuose, kur važinėjomės kalnų dviračiais. Pirma trasa neatrodė sunki, nusileidome sėkmingai, todėl sugalvojome išbandyti profesionalesnes trasas. Vienoje iš jų, deja, tėtis net aprangą savo susiplėšė“, – apie ekstremalius išbandymus patirtus kartu su tėčiu pasakojo Matas.

Tomasfoto nuotr./Laidos „Virtuvės istorijos“ filmavimo akimirka
Tomasfoto nuotr./Laidos „Virtuvės istorijos“ filmavimo akimirka

Laidoje Matas pasakos, kad tėtis jam labai geras ir dėmesingas. Jo tėčiui Ugniui šie žodžiai paglostys širdį, tačiau vyras laidoje tvirtins – vaikai gyvenime visko turi mokytis patys.

Praeityje triukšmingu gyvenimo būdų garsėjęs Ugnius, nepaisant nuolatinių pramogų ir ekstremalių veiklų išbandomų kartu su sūnumi, šiandien gyvena kur kas ramesnį gyvenimą. Vyras taip pat atsakingai rūpinasi savo sveikata bei nevalgo mėsos.

Tomasfoto nuotr./Laidos „Virtuvės istorijos“ filmavimo akimirka
Tomasfoto nuotr./Laidos „Virtuvės istorijos“ filmavimo akimirka

„Pasidariau retas svečias įvairiuose klubuose ar renginiuose. Tačiau ne dėl triukšmo ar alkoholio, tiesiog tuose VIP lygio vakarėliuose nebelabai man yra ką veikt, nerandu ką kalbėti su ten būnančiais žmonėmis. Man visa tai pasidarė lėkšta. Gyvenime yra daug įdomesnės veiklos nei tie vakarėliai“, – laidoje „Virtuvės istorijos“ teigė Ugnius.

Kuo Ugnius užsiima laisvalaikiu, kas šoks vestuves jo naujajame dvare Lentvaryje, kokius auklėjimo metodus jis taiko savo atžalai bei kurio – jo ar jaunojo kulinaro Mato gamintas patiekalas – labiau patiko griežtajam teisėjui Linui? Visa šeštadienį 9 val. laidoje „Virtuvės istorijos“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanesnis apšvietimas namuose su JUNG DALI-2
Reklama
„Assorti“ asortimento vadovė G.Azguridienė: ieškantiems, kuo nustebinti Kalėdoms, turime ir dovanų, ir idėjų
Reklama
Išskirtinės „Lidl“ ir „Maisto banko“ kalėdinės akcijos metu buvo paaukota produktų už daugiau nei 75 tūkst. eurų
Akiratyje – žiniasklaida: tradicinės žiniasklaidos ateitis