Metinė prenumerata tik 7,99 Eur! Karūnuokite savaitgalį kokybišku turiniu.
Išbandyti

Režisierius S.Aškelavičius vedė psichologę A.Mykolaitytę: filmas apie traukinio apiplėšimą – lemtingas

Po dešimties metų draugystės liepos 4-ąją vienas kitam „taip“ tarė kino režisierius Simonas Aškelavičius ir psichologė Aura Mykolaitytė. Originalias vestuves iškėlusi pora portalui Žmonės.lt sutiko papasakoti ne tik savo pažinties istoriją, bet ir atskleidė, į ką labiausiai kreipė dėmesį ruošdamiesi šventei.
Simono Aškelavičiaus ir Auros Mykolaitytės vestuvės
Simono Aškelavičiaus ir Auros Mykolaitytės vestuvės / Asmeninio archyvo nuotr.

Kaip portalui Žmonės.lt pasakojo A.Mykolaitytė, jos ir kino režisieriaus meilės istorija užsimezgė prieš dešimtmetį. Tuo metu Aura dirbo prie Simono Aškelavičiaus ir Ričardo Marcinkaus filmo „Traukinio apiplėšimas, kurį įvykdė Saulius ir Paulius“.

„Simas režisavo filmą, o aš atėjau dirbti su komunikacija, taip mes ir susipažinome. Iškart pasijuto, kad esame skirti vienas kitam. Mums teko patirti visokių išbandymų, mes neturime jokio bendro turto ir mus visą laiką kartu laikė tik meilė. Todėl mes supratome, kad tai yra tikriausias jausmas, didžiausia laimė, ką mes galime kiekvienas turėti.

Mūsų vestuvės tarsi toks bendro gyvenimo dešimtmečio vainikavimas, įveikėm didelį etapą ir jaučiamės nusipelnę susituokti“, – Žmonės.lt šypsodamasi sakė A.Mykolaitytė, po santuokos pasilikusi savo pavardę.

Asmeninio archyvo nuotr./Simono Aškelavičiaus ir Auros Mykolaitytės vestuvės
Asmeninio archyvo nuotr./Simono Aškelavičiaus ir Auros Mykolaitytės vestuvės

Kaip teigė nuotaka, poros sužadėtuvės truko net 9 metus.

„Jis pasipiršo po metų draugystės Londone, bet kažkaip ilgos sužadėtuvės išėjo. Vėliau jis norėjo ir antrą kartą pirštis, bet sakiau, kad nereikia. Juk kam dar vieną žiedą pirkti? Aš labai ekonomiška, tiesiog svajonių nuotaka“, – juokiasi A.Mykolaitytė.

Sužadėtuvės užtruko, mat Aura ir Simonas niekur nenorėjo skubėti.

„Vis neprisiruošėm, nes mums tai nebuvo labai svarbu. Mums užteko tos meilės, jausmo ir atrodė, kad ne taip labai reikia tų vestuvių, bet pagaliau iki to atėjom. Nusprendėm, kad metai bėga, norisi ir to formalumo, nes artėja antra amžiaus pusė, kai jau galvoji ir apie ligonines“, – kalbėdama šmaikštavo nuotaka.

Asmeninio archyvo nuotr./Simono Aškelavičiaus ir Auros Mykolaitytės vestuvės
Asmeninio archyvo nuotr./Simono Aškelavičiaus ir Auros Mykolaitytės vestuvės

Pora susituokė liepos 4-ąją, kai JAV švenčia Nepriklausomybės dieną. „Mes esame kaip atskiros valstijos – Aškelifornija ir Mykolaijorkas, tik nuo šiandien jau – Jungtinės Valstijos“, – pridūrė jaunikis Simonas.

Pasak Auros, meilės šventė abiem yra kiekvieną dieną, tad tuoktuvių itin nesureikšmina.

„Susituokėm paprastai, be jokių ceremonijų, balių, tik su liudininkais, viskas labai lengvai taip kaip ir einam kartu per gyvenimą“, – Žmonės.lt teigė psichologė.

Poros santuokos liudininkais tapo fotografas Tomas Kauneckas ir „Facebar“ kastingo įkūrėja ir vadovė Jurga Kauneckienė.

„Dabar skrisime į Milaną, tai mūsų vestuvės pusiau Lietuvoje, pusiau Milane, prie Komo ežero, kur mums labai patinka. Ten būsim kelias dienas. Mūsų vestuvės gali būti kaip pavyzdys tiems, kas svajoja vestuves daryti užsienyje. Tai patarimas paprastas – nedarai balių, nieko nekvieti, susituoki, išskrendi ir puikiausiai šventi sau toliau, mes skrisim su liudininkais, tai labai smagus formatas“, – teigia A.Mykolaitytė.

Asmeninio archyvo nuotr./Simono Aškelavičiaus ir Auros Mykolaitytės vestuvės
Asmeninio archyvo nuotr./Simono Aškelavičiaus ir Auros Mykolaitytės vestuvės

Pora taip pat paprastai pažvelgė ir į vestuvių drabužių pasirinkimą.

„Mes rinkomės pagal kriterijų, kad ir po vestuvių galėtume juos nešioti, tad neinvestavau į vestuvių suknelę, kuri po to tiesiog kabos spintoje ar reikės kažkam atiduoti. Tai tiesiog naudojama suknelė, faina, mano stiliaus, su ja važiuosiu į oro uostą, skrisiu ir vaikščiosiu prie Komo ežero. Beje, mes ir be žiedų tuokėmės. Abu nusprendėm, kad nenešiosim. Nieko nedarėm dėl formalumo, tik tai, ko nuoširdžiai patys norėjom“, – Žmonės.lt pokalbį baigė A.Mykolaitytė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pastatus įdomiais daro ne tik fasadai: kodėl svarbu, kad jie galėtų pasakoti istorijas?
Reklama
Gal pats metas dalyvauti „Saulėlydžio“ sagos maratone? Visos dalys jau „Telia Play“ platformoje
Reklama
Parama gamtai gali būti ir tvaresnė, ir stilinga: „Lidl“ ir Lietuvos jūrų muziejus pristato unikalią suvenyrų kolekciją
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Užsisakykite
15min naujienlaiškius