Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Rima Petrauskytė 44-ąjį gimtadienį ir vestuvių metines mini be dovanų: „Pirmąkart tai ne vien apie mane“

Atlikėja, legendinės muzikos grupės „Mango“ narė Rima Petrauskytė-Paulauskienė rugsėjo 23 dieną mini dvi ypatingas progas – 44-ąjį gimtadienį ir septintąsias vestuvių metines. Portalui Žmonės.lt žinoma atlikėja atskleidė, kuo šis gimtadienis jai ypatingas, kodėl šiemet negavo jokių dovanų ir kokius grandiozinius planus puoselėja ateinančių metų vestuvių sukakčiai.
Rima Petrauskytė
Rima Petrauskytė / Devynios jūros photography nuotr.,

Kaip portalui Žmonės.lt pasakojo R.Petrauskytė, gimtadienį su šeima ir draugais ji paminėjo jau vakar.

„Atšventėm jau vakar, pasėdėjom su šeima, atvažiavo pasveikino draugai ir viskas. Šiais metais ramiai, be jokių didelių švenčių, dabar dar eisim su vaikais užpūsti žvakutes ant pyragėlio ir tiek“, – Žmonės.lt kalbėjo R.Petrauskytė.

Deimante photography nuotr./Rima Petrauskytė
Deimante photography nuotr./Rima Petrauskytė

Paklausta, ką gimimo dienos proga gavo dovanų, atlikėja tikino, kad nieko, mat jai nieko nereikia.

„Dovanų aš jokių negavau, gavau tik gėlių iš vyro ir dukrų. O dėl dovanų tai aš net nežinau, ko norėti, viską turiu, nieko netrūksta. Mūsų šeimoje priimtas toks dalykas, kad dovanojame dovanas, kai tiksliai žinom, kad kažko reikia“, – mintimis dalijosi R.Petrauskytė.

Deimante photography nuotr./Rima Petrauskytė
Deimante photography nuotr./Rima Petrauskytė

Žinoma dainininkė atvira, ji gyvenime jau pasiekė tą etapą, kai nereikia sau nieko, tik sveikatos.

„Palinkėčiau sau sveikatos, o visą kitą turiu. Tai turbūt pirmasis toks gimtadienis, kai esu visiškai rami. Nieko man netrūksta, esu patenkinta gyvenimu ir pirmą kartą neturiu jokių norų, kas liečia mane. Aišku, yra globalus noras – norisi, kad būtų taika pasaulyje, žmonės būtų geri vienas kitam ir būtų ramu gyventi visiems“, – Žmonės.lt atvirai kalbėjo R.Petrauskytė.

Atlikėjos altruistiniai norai atsispindi ne tik jos žodžiuose, bet ir darbuose. Gimtadienio rytą R.Petrauskytė socialiniame tinkle „Instagram“ pasidalijo vaizdo įrašu, kuriame ji pozuoja su įspūdinga blizgančia suknele ir laiko pyragą su skaičiumi 44.

Devynios jūros photography nuotr.,/Rima Petrauskytė
Devynios jūros photography nuotr.,/Rima Petrauskytė

Tiesa, tekste po vaizdo įrašu ji dėmesį skiria ne savo šventei, o fotografei sergančiai laimo liga.

Įrašu ji sutiko pasidalinti ir su portalo Žmonės.lt skaitytojais.

„Pirmą kartą mano gimtadienis yra ne vien apie mane. Noriu Jums pristatyti "devyniosjurosphotography" ir talentingą fotografę Jūratę, kuri serga sunkia lėtinės Laimo ligos forma. Deja, ši Laimo ligos forma Lietuvoje negydoma, tad reikalingos lėšos gydymui užsienyje. Taip pat reikalingos lėšos vaistams, lašinėms, papildams be kurių Jūratė tiesiog negali išeiti iš namų. Padėkime jaunai moteriai dirbti ir gyventi be nuolat patiriamų didžiulių skausmų. Kiekvienas euras yra svarbus!“, – rašė R.Petrauskytė.

Portalui Žmonės.lt ji sakė, kad jau prieš kelias dienas pasidarė šią gimtadienio fotosesiją.

„Fotosesija mes jau buvom padarę seniau, nuotraukas turėjau, tai šiandien – ramybė, sveikinimų priėmimas. Tik draugės skambino ryte ir juokavo, klausė, ar aš nuo ryto su ta mėlyna blizgančia suknele“, – juokėsi R.Petrauskytė.

Rugsėjo 23-oji jai ypatinga ne tik dėl to, kad šią dieną jos gimtadienis. Šiandien taip pat ir septintosios jos su vyru vestuvių metinės.

„Susipažinom prieš aštuonerius metus per mano gimtadienį, po metų per jį susituokėm. Tai dabar ir švenčiam vestuvių metines, ir gimtadienį tą pačią dieną“, – teigė atlikėja.

Devynios jūros photography nuotr.,/Rima Petrauskytė
Devynios jūros photography nuotr.,/Rima Petrauskytė

Nors šiais metais didelės šventės ji ir neplanuoja, tačiau kitais metais žada atsigriebti. Pasirodo, į ateinančių vestuvių metinių minėjimą jie jau šiemet sukvietė visus draugus.

„Mūsų šeima didelė, trys vaikai, išlaidos yra kruopščiai apskaičiuojamos, tačiau mes turim norą kitais metais pasitaupyti ir padaryti didelę šventę sukviečiant visus draugus, kurie dalyvavo mūsų vestuvėse ir pašėlti nuo dūšios. Jau dabar pakvietėm visus draugus atvykti kitais metais, tad žodžio negalėsim atsiimti“, – Žmonės.lt linksmai pokalbį baigė R.Petrauskytė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas