Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 05 14

Rimantė Kulvinskytė – apie Mamos dieną Malaizijoje ir žodžius, kurių niekada nesako dukrai Lunai

Žurnalistė, laidų vedėja, tinklaraščio „Laimės dieta“ kūrėja Rimantė Kulvinskytė be visų darbinių pareigų mėgaujasi dar vienu svarbiu titulu – ji yra dviejų vaikų mama. Ši pareigybė, be jokios abejonės, reikalauja didžiausios kantrybės, bet tuo pačiu ir didžiausiu džiaugsmu apipila. O kaip gali būti kitaip – septynerių Luna ir beveik aštuonių mėnesių Atumas ne tik patys susipažįsta su pasauliu, bet ir tėvams pamokų nestokoja.
Rimantė Kulvinskytė su šeima
Rimantė Kulvinskytė / Asmeninio albumo nuotr.

Su Rimante Kulvinskyte kalbėjomės dar prieš Motinos dieną. Tuomet Balyje beveik penkis mėnesius praleidusi žurnalistė ruošėsi kelionei į Malaiziją ir su šypsena prisipažino – nuoširdžiai nežinanti, kokių staigmenų jai atneš ši šventė. Vis dėlto, bekalbant su Rimante, neliko jokių abejonių, kad siurprizų ir mielų žodžių tądien jai tikrai nestinga. Tąkart moteris užsiminė, kad Motinos dieną jų šeima sutiks Kuala Lumpure, Malaizijoje.

„Per šį miestą grįžinėsime į Lietuvą iš Balio. Kol kas nesugalvoju, ką norėsiu veikti. Bet tikrai žinau, kad tame plane turės būti kinų dim sum ir japoniški kakigori ledai – juk į Malaiziją skrendama valgyti, – tuomet kalbėjo ji. – Bet dažniausiai per Motinos dieną būnu arba pas savo, arba pas Povilo mamą. Man labai svarbu jas abi pradžiuginti, nes be jų nebūtų nei manęs, nei mano vaikų. O Luna man įprastai tądien piešia atvirutę. Tiesą pasakius, man su ja kasdien šventė, nes ji vis sugalvoja, kaip mane pradžiuginti: tai kavos padaro, tai komplimentais apiberia, tai dainą apie mane sukuria. Neliūdim“, – juokdamasi dalijosi Rimantė.

Asmeninio albumo nuotr./Rimantė Kulvinskytė su šeima
Asmeninio albumo nuotr./Rimantė Kulvinskytė su šeima

R.Kulvinskytė leidosi į turiningą pokalbį apie šmaikščius nutikimus, motinystę ir to atnešamas pamokas bei iššūkius.

Rimante, su šeima viešėjote Balyje. Tai – pirmoji kelionė su dviem vaikais. Kaip sekėsi keliauti?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas