Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rimkenzo – apie kai kurių merginų požiūrį: „Joms atrodė, kad neva aš vaikas“

Ekstravagantiškasis kikboksininkas Dovydas Rimkus-Rimkenzo ir dainininkė Gabrielė Rutkauskienė-Vasha socialiniuose tinkluose renka įspūdingus gerbėjų būrius, o savo charizmą darkart atskleidė ir vykdydami neįtikėtinas užduotis, priversiančias braukti juoko ašaras.
Rimkenzo
Rimkenzo / V.Černiausko nuotr.

Tiesa, abu jie laidoje „Gero vakaro šou“, kuri bus rodoma trečiadienio vakarą per TV3, prabilo ir apie televizijos projektus, kuriuose sudalyvavę įgavo neįkainojamos patirties, rašoma televizijos pranešime spaudai.

Laidos vedėjų paklaustas, kas baisiau – stoti į ringą prieš itin stiprų oponentą ar dalyvauti populiariame projekte „Meilė be sienų“, kuriame pagrindinis tikslas – susirasti antrąją pusę, D.Rimkus-Rimkenzo buvo atviras: „Tiek daug streso per visą savo gyvenimą nesu patyręs. Pačioje pradžioje jaučiau merginų požiūrį, kad, neva, aš vaikas, man 22 metai. Net sakydavo, kad jos man tarsi mamytės.“

Ir vis dėlto projekte skirti savo dėmesį tik vienai gražuolei, vaikinui tapo neįveikiama užduotis. „Atrodo, kad tau patinka viena mergina, ir kad jau nori jos, o tada supranti, kad gal ir kita patinka? Ir iš visur staiga jauti aistrą ir degimą…“ – savo patirtimi dalinosi D.Rimkus-Rimkenzo.

Taip pat laidoje vaikinas prabilo ir apie savo žymiąją kovą socialinėje erdvėje prieš Remigijų Viršilą. Pasirodo, kad jai besirengdamas, prieš imdamas laikytis celibato, Rimkenzo net ir merginas rinkdavosi tik tos pačios svorio kategorijos, kaip jo oponentas.

Savo ruožtu G.Rutkauskienė-Vasha taip pat dėkojo likimui už galimybę ir vėl atgyti kaip atlikėjai. Muzikantų šeimoje augusi Gabrielė neslėpė, kad kai buvo maža, negalėdavo pakęsti, kai mama paprašydavo padainuoti prieš svečius. Vis dėlto laikui bėgant tai pasikeitė, o pavasarį, sudalyvavusi „Didžiajame šou burbule“, mergina tarsi pradėjo naują savo gyvenimo etapą.

TV3 nuotr./Rimkenzo
TV3 nuotr./Rimkenzo

„Dėkoju gyvenimui, kad man atsirado galimybė ten sudalyvauti būtent šiuo gyvenimo laikotarpiu. Aš ten dalyvavau po skyrybų, atsigavau, ir manau, kad šitaip man atėjo pats laikas žydėti ir siekti to, ko noriu“, – sakė ji.

O po atvirų pokalbių, tiek Rimkenzo, tiek ir Vasha ėjo žaisti neįtikėtinų žaidimų, kurie pirmąkart net ir laidos vedėją Dijorą išmušė iš vėžių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas