Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Rimtų reikalų“ aktorė D.Kundrotaitė – apie naujus namus: viena jai svarbi erdvė užima pusę buto

Dažnas mėgstantis sukinėtis virtuvėje patvirtins – kartais patys gardžiausi patiekalai gimsta ne iš brangių ingredientų, o iš to, kas liko šaldytuve. Kas jau kas, o aktoriai čia – tikri ekspertai.
Dovilė Kundrotaitė
Dovilė Kundrotaitė / Vikos Paškelytės nuotr. ir STOP kadras

Kulinarinėje eksperimentinėje laidoje „Valgoma ar nevalgoma“ blynus kepė du scenos žmonės. Į savo virtuvę aktorę, serialo „Rimti reikalai“ žvaigždę Dovilę Kundrotaitę pasikvietė laidos šeimininkas Giedrius Savickas.

Dovilė laidoje „Valgoma ar nevalgoma“ – seniai laukta viešnia. Kaip ir žadėjo, tik radusi laisvą minutę tarp filmavimų Estijoje, Latvijoje ir Lietuvoje, ji aplankė Giedriaus Savicko virtuvę.

Stop kadras/Dovilė Kundrotaitė ir Giedrius Savickas
Stop kadras/Dovilė Kundrotaitė ir Giedrius Savickas

Aktorė neslepia – kine duona daug skalsesnė nei teatre, tad Dovilė džiaugiasi aktyviu karjeros laikotarpiu.

Viešnia virtuvėje suktis labai mėgsta. Neseniai ji įsikraustė į naujus namus, kur virtuvei skyrė ypač daug dėmesio.

„Tai pats svarbiausias namų momentas! Virtuvė užima pusę mano mažo butuko. Man buvo labai svarbu, kad būtų didelė sala ir daug vietos prieskoniams – labai mėgstu prieskonius“, – pasakojo Dovilė.

Prieskoniai yra svarbiausia detalė ir jos firminiame patiekale, kurio receptu D.Kundrotaitė pasidalijo su „Valgoma ar nevalgoma“ žiūrovais.

„Tai mano mamos troškinys, kurį gaminu kaip sriubą, nes sultinys būna toks skanus. Receptas įprastas, bet prieskonių miksas jį padaro stebuklingą. Bulvė, bet kokia mėsa, cukinija, šaltai rūkyta šoninė, sviestas ir su kaupu grietinės verdant. O tada – bulvių prieskoniai, miksuoti su česnakiniais pipirais. Ir viskas!“ – kulinarinę paslaptį išdavė aktorė.

Stop kadras/Dovilė Kundrotaitė ir Giedrius Savickas
Stop kadras/Dovilė Kundrotaitė ir Giedrius Savickas

Ji atskleidė, kad blynų gaminti nemėgsta ir nemoka. Dovilė svarstė – galbūt tai atėjo iš vaikystės? Jos mama vengė ruošti dukrai blynus – manė, kad miltai nėra naudingas produktas vaikui.

„Mano vaikystės delikatesai buvo manų košė ir blynai, nes mama to negamindavo namie. Valgydavau tik pas krikšto mamą, pas tetą. Mane augino ant sriubų ir mėsos – dėl to pati mėgstu gaminti sriubas ir mėsą“, – laidoje „Valgoma ar nevalgoma“ pasakojo pašnekovė.

Virtuvėje Dovilė nuoširdi. Anot aktorės, jai patinka, kai kiti pasako tiesą, ar jos gamintas maistas gardus. Ir pati ji draugams tiesaus žodžio negaili bei sako iš kuklumo nemeluojanti. „Visada pasakai ir dar pasityčioji. Čia mūsų karta, mes taip bendraujame – per sarkazmą, šaipymąsi ir patyčias“, – šypsojosi aktorė.

Ką vaikystėje Dovilė ragavo Šri Lankoje ir kuo ypatingos būsimų aktorių bendrabučio budėtojos? Žiūrėkite naujausioje kulinarinėje eksperimentinėje laidoje „Valgoma ar nevalgoma“ per LNK.LT.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai