Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Rudens jaukumą naujausioje „LeMuse“ kolekcijoje įkūnijo Smiltė Bagdžiūnė

Po kojomis šiugždantys auksaspalviai medžių lapai, vis dažniau pievas apgaubiantis paslaptingas rūkas ir rimstanti gamta mums primena, kad ruduo plačiai atlapojo duris ir saulės spindulių sulauksime vis mažiau.
Smiltė Bagdžiūnė „LeMuse” rudens kolekcijos fotosesijoje
Smiltė Bagdžiūnė „LeMuse” rudens kolekcijos fotosesijoje / Rūtos Jankauskaitės nuotr.

Nenuostabu, kad norisi aplink save kurti jaukumą, o moteriai nėra nieko maloniau, nei tai patikėti drabužiams. Tad kokia šio rudens moteris? Prekės ženklo „LeMuse“ kūrėjams šią moterį puikiai įkūnija modelis Smiltė Bagdžiūnė. „Mums svarbios Smiltės vertybės ir jos moteriškas žavesys bei charizma. Smiltė žemiška, švelni, intelektuali, moteriška ir be galo charizmatiška“, – komplimentų garsiam modeliui negailėjo kolekcijos dizainerė Lina Pliuraitė.

Kūrėja rudenį sieja su jaukumu ir šiluma, laisve ir elegancija, tad tokie ir bus naujos kolekcijos drabužiai. Vėsiuoju metų laiku moterims siūloma rinktis rudos spalvos atspalvius, kakavos ir smėlio spalvą.  Ir kadangi mūsų šalyje rudens ir žiemos žvarba įsiskverbia iki pat pirštų galiukų, „LeMuse“ naujausioje rudens-žiemos kolekcijoje ypatingą dėmesį skyrė apykaklėms, kurios apsaugos nuo šalčio. 

„Naujausius kolekcijos drabužius Smiltė pademonstravo specialioje fotosesijoje dvare. „LeMuse” moteris gyvena ir dirba mieste, tačiau jai labai svarbi gamta. Ji leidžia savaitgalius gamtoje ir žavisi rudenėjančia gamta“, – taip fotosesijos idėją apibūdino L.Pliuraitė. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas