Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ruošdamasi laidai apie greitą maistą Beata Nicholson pirmą kartą gyvenime ragavo kebabo

Šį šeštadienį TV3 laidoje „Beatos virtuvė“ bus gvildenamas bene aktualiausias šių dienų mitybos klausimas: greitas maistas – maža skani nuodėmė ar siaubingas nusikaltimas sveikatai? Beatai Nicholson atsakymų padės ieškoti tikri profesionalai – TV3 medicinos pokalbių šou „Kvieskite daktarą!“ vedėjai – gydytojas Alvydas Unikauskas ir humoristas Justinas Jankevičius.
Alvydas Unikauskas, Beata Nicholson ir Justinas Jankevičius
Alvydas Unikauskas, Beata Nicholson ir Justinas Jankevičius / TV3 nuotr.

Kartu su Alvydu ir Justinu Beata lankysis Kaune, nes šis miestas nuo seno garsėja spurginėmis, čeburekinėmis, o pastaruosius metus – ir geriausiais Lietuvoje kebabais. Kulinarinės laidos vedėja prisipažįsta, kad filmuodama naujausią „Beatos virtuvės“ laidą pirmą kartą gyvenime ragavo lietuviško kebabo.

TV3 nuotr./Beata Nicholson ir Alvydas Unikauskas
TV3 nuotr./Beata Nicholson ir Alvydas Unikauskas

O štai J. Jankevičius prie kebabo sugrįžo net po trejų metų pertraukos. Kadaise svėręs 115 kg, jis šiuo užkandžiu nebepiktnaudžiauja. „Kebabų valgymas – tai žaidimas. Visa žaidimo esmė – neapsidrėbti, ir tas, kuris automobilyje valgydamas kebabą neapsidrebia, tas laimi. Dažniausiai nelaimi niekas“, – savo patirtimi laidoje linksmai dalinsis Justinas.

Gydytojas A. Unikauskas pateiks naudingą ir įdomią greito maisto analizę. TV3 laidos žiūrovai sužinos, kokį greitą maistą Alvydas laiko pačiu žalingiausiu ir koks greitas maistas vis dėlto bus šio gydytojo išteisintas.

TV3 nuotr./Alvydas Unikauskas, Beata Nicholson ir Justinas Jankevičius
TV3 nuotr./Alvydas Unikauskas, Beata Nicholson ir Justinas Jankevičius

„Man pačiai greitas maistas, jei paruoštas namie ir jei juo nepiktnaudžiaujama kasdien, yra priemonė paįvairinti nusibodusį meniu ar nustebinti savo svečius. Svarbiausia – saikas“, – sakys Beata.

Šeštadienį Beata laidoje dalinsis receptu, kaip pasiruošti kebabą namie, kaip paruošti aštrų ir sveiką avinžirnių užkandį. Kartu su broliais Jurgiu ir Motiejumi gamins vaikų taip mėgstamas traškias vištienos kojeles ir, žinoma, keps čeburekus. Čeburekų receptų bus net du – vieni tradiciniai su mėsa, kiti – varškiniai čeburekai. Ne tik su varškės įdaru, bet ir su puria varškine tešla.

Linksma ir šiek tiek nuodėminga laida „Beatos virtuvė“ – šį šeštadienį 10.30 val. per TV3.

TV3 nuotr./Beata Nicholson
TV3 nuotr./Justinas Jankevičius, Alvydas Unikauskas ir Beata Nicholson

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trys „Spiečiai“ – trys regioninių verslų sėkmės istorijos: verslo plėtrą paskatino bendradarbystės centro programos
Reklama
Beveik trečdalis kauniečių planuoja įsigyti būstą: kas svarbiausia renkantis namus?
Reklama
Kelionių ekspertė atskleidė, kodėl šeimoms verta rinktis slidinėjimą kalnuose: priežasčių labai daug
Reklama
Įspūdžiais dalinasi „Teleloto“ Aukso puodo laimėtojai: atsiriekti milijono dalį dar spėsite ir jūs