Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Rūta Lukoševičiūtė prakalbo apie dingusį kolegą Liną Samašką: pasakė, kodėl nesikreipė į policiją

Penktadienio vakarą viešumoje pasklido žurnalistės bei laidų vedėjos Rūtos Lukoševičiūtės-Daudienės pagalbos šauksmas. Žinoma moteris pranešė, kad dingo jos kolega Linas Samaška. Ji teigė jau kelias dienas negalinti su juo susisiekti. Portalui Žmonės.lt R.Lukoševičiūtė-Daudienė atskleidė daugiau detalių apie kolegos dingimo istoriją.
Linas Samaška ir Rūta Lukoševičiūtė
Linas Samaška ir Rūta Lukoševičiūtė / Asmeninio archyvo ir D.Stankaus nuotr.

Kaip portalui Žmonės.lt teigė R.Lukoševičiūtė-Daudienė, kolegos ji pasigedo trečiadienio vakarą.

„Trečiadienį jis turėjo važiuoti į Panevėžį filmuotis. Jis visą laiką atskirai vyksta. Pirmą valandą dar su juo kalbėjausi, jis pasakė, kad viską susikrovė ir ketina važiuoti ir tada jau dingo iš bendravimo zonos. Aš laukiau iš jo medžiagos, bet negavau. Skambinau ir vakare, ir po to ryte, ir ketvirtadienį dieną kelis sykius. Prašiau kolegų, kad skambintų iš kitų telefono numerių, galvojau, gal kažkas jam nepavyko... Bet jis niekam nekėlė ragelio, tačiau telefonas buvo įjungtas. O dabar neskambinau, nežinau, ar įjungtas ar ne“, – Žmonės.lt kalbėjo R.Lukoševičiūtė-Daudienė.

Kelias dienas nesulaukusi iš L.Samaškos jokių žinių žurnalistė nusprendė kreiptis į jo šeimą.

„Susiradau šeimos kontaktus, viską perdaviau jiems vakar, ir jie ten toliau žiūrisi. Prašė neatskleisti žiniasklaidai jų kontaktų, bet tikiuosi, kad jie iš savo pusės daro viską, ką galima padaryti ir, kad sūnus, tėtis bei mano kolega atsiras“, – vylėsi televizijos laidų vedėja ir tikino pati nesikreipusi į policiją, nes nėra kolegos šeimos narė.

Ji teigė, kad L.Samoška tikrai nėra iš tų žmonių, kurie galėtų dingti nieko nepranešę vien dėl atsakomybės stokos.

„Niekada taip nėra buvę. Aišku, aš daugiausia su juo dabar bendrauju, bet jis labai atsakingas žmogus, stengėsi dėl laidų“, – tikino R.Lukoševičiūtė-Daudienė.

Pasiteiravus, ar yra kokių naujienų kolegos paieškose, žinoma žurnalistė teigė, kad kol kas jokių žinių neturi. Taip pat kol kas nėra aišku ar šeima kreipėsi į policiją.

„Turėjo kreiptis, bet nežinau ir negaliu atsakyti už jų veiksmus. Viską jiems perdaviau, pasakiau, kokia situacija. Tikėkimės geriausio, net neįsivaizduoju, sunku net ką ir pasakyti, labai netikėta“, – Žmonės.lt teigė žurnalistė.

Žmonės.lt primena, kad apie tai, jog jau porą dienų nepavyksta susisiekti su Linu Samaška, penktadienio vakarą savo feisbuko paskyroje pranešė televizijos laidų prodiuserė, žurnalistė ir dainų tekstų autorė Rūta Lukoševičiūtė-Daudienė. Su realybės šou „Robinzonas“ išgarsėjusiu vyru ji pastaruoju metu dirbo projekte „Sveiki atvykę“.

Įrašu Rūta sutiko pasidalyti su portalo Žmonės.lt skaitytojais.

„Nepamenu, kada buvo taip neramu ir baisu.. .Dingo mūsų kolega Linas Samaška: nuo trečiadienio 13 val. neturiu iš jo jokių žinių... Suradau artimuosius, pranešiau, kokia situacija, labai tikiuosi, kad jam nieko nenutiko, o jei nutiko... Sekmadienį 9:00 ryto per TV3 televiziją pamatysite paskutinius jo įrašus. Dalinkimės post'u visi, gal dar ne vėlu, gal viskas gerai, nes ramiai būti būtų tiesiog neteisinga...“, – rašė R.Lukoševičiūtė-Daudienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas