Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Rūta Lukoševičiūtė su vyru mini svarbią progą: „Ačiū likimui, kad neturėjau pypsiuko nuo durų“

Rugsėjo 27-oji – ypatinga diena žurnalistei, prodiuserei Rūtai Lukoševičiūtei-Daudienei ir jos mylimam vyrui Mariui Daudai. Pora šiemet švęsdama aštuntąsias vestuves metines prisimena lemtingą nutikimą, po kurio susiejo savo gyvenimą kartu.
Rūta Lukoševičiūtė-Daudienė su vyru Mariumi Dauda
Rūta Lukoševičiūtė-Daudienė su vyru Mariumi Dauda / BNS nuotr.

Vestuvių metinių proga Rūta Lukoševičiūtė-Daudienė feisbuke pasidalijo romantiškomis nuotraukomis ir žodžiais. Įrašu ji sutiko pasidalinti su portalu Žmonės.lt.

„Mano Meile, prieš 8-erius metus buvom va tokie pakvaišę! Nuo begalinės meilės, jausmų, džiaugsmų ir šiek tiek liūdesių, bet va, einam kartu ir valio! O dar kokį džiaugsmą turime šalia! Ačiū likimui, kad neturėjau pypsiuko nuo durų ir taip pamačiau Tave. O visa kita – jau mūsų šeimos istorija, kurią sukūrėme ir tebekuriame kartu. Myliu!“, – rašė Rūta.

Portalui Žmonės.lt ji sutiko papasakot, kas būtent nutiko jų pirmąją susitikimo dieną.

„Buvo liepos 6 diena, turėjau dirbti tiesioginėje transliacijoje Mindaugo karūnavimo dienos proga. Labai skubėjau, kažką buvau pamiršus namie. Priėjau prie buto durų ir supratau, kad neturiu kaip įeiti. Tada pastebėjau, kad kaimynas iš dešimto aukšto kalbėjo su labai simpatišku vaikinu. Tai buvo Marius, jis labai man gražiai šypsojosi. Jie mane ir įleido“, – pasakojo Rūta.

Portalui Žmonės.lt Rūta yra ir ankščiau pasakojusi apie netikėtą jų pažintį.

„Atkreipiau dėmesį, nes jis buvo aukštas, išvaizdus, labai gražiai šypsojosi. Bet labiausiai įsiminiau žvilgsnį. Toks šelmiškas pasirodė“, – pasakojo ji.

„Manau, kad tai išties buvo susižavėjimas iš pirmo žvilgsnio. Ir, matyt, dar likimas. Nes jį sutikau vėl vos po kelių dienų, liepos 11 dieną, jo pusseserės vestuvėse. Ji buvo mano kaimynė, kurią „netyčia“ supiršau su kitu savo pažįstamu, todėl tądien pirmą kartą savo gyvenime buvau tikrų tikriausia svočia.

Visų pirma, į galvą neatėjo mintis, kad čia ir vėl tas pats vaikinas, o kai supratau – negalėjau patikėti, kad vėl susitikome. Vakare jis įsidrąsino ir pakvietė šokiui. Pajutau tokią stiprią trauką, kad iki šiol galėčiau nupasakoti tą vakarą: kaip kalbėjomės, kaip šokome, kaip nesinorėjo, kad ta diena pasibaigtų“, – pridūrė.

 Artūro Gerulskio nuotr./Rūta Lukoševičiūtė su vyru Mariumi Dauda
Artūro Gerulskio nuotr./Rūta Lukoševičiūtė su vyru Mariumi Dauda

Primename, kad Rūta ir Marius žiedus sumainė 2016-ųjų rugsėjį. Marius mylimajai pasipiršo vos po mėnesio draugystės.

„Taip užsinorėjome. Marius man pasipiršo ir pagalvojome: o ko čia laukti?“, – tuomet Žmonės.lt Vilniaus santuokų rūmuose sąjungą įteisinusi sakė R.Lukoševičiūtė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas