Su 15 diena! Metinė prenumerata vos 7,99 Eur+DOVANA
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Penkto vaiko besilaukiančios Rūtos Ščiogolevaitės santuoką ištiko krizė: turėjo įsikišti policija

Rūtos Ščiogolevaitės (38) ir Rolando Damijonaičio šeima išgyvena sunkų laikotarpį. 15min žiniomis, dėl namuose kilusio konflikto atlikėja kreipėsi į policiją net kelis kartus, apie santykių krizę kalbama jau kuris laikas.
Rolandas Damijonaitis, Rūta Ščiogolevaitė-Damijonaitienė
Rolandas Damijonaitis, Rūta Ščiogolevaitė-Damijonaitienė / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.

Informaciją apie nesklandumus namuose patvirtino policijos atstovai. Jų duomenimis, pirmasis iškvietimas į Vilniaus miesto rajoną gautas rugpjūčio 8-ąją. Pranešama, kad policija kviesta sutuoktiniui neįsileidus į namus. Tą pačią dieną į policiją kreiptasi dar kartą.

Vis dėlto po kelių dienų policijai skambino ir R.Ščiogolevaitės sutuoktinis Rolandas. Anot policijos atstovų, pranešta, kad vyras su dviem mažais vaikais užsidarė namuose, o žmona kartu su savo mama esą bandė laužtis į vidų.

Tyrimas nepradėtas, nes namuose smurto atvejų nebuvo užfiksuota.

15min patikimų šaltinių žiniomis, konfliktai tarp sutuoktinių tęsiasi jau kuris laikas. Anot šaltinių, aplinkoje kalbama ir apie patiriamą psichologinį smurtą.

Susisiekus su R.Ščiogolevaite, ji išgirdusi, kokiu klausimu yra skambinama, situacijos nei paneigė, nei patvirtino. „Savo asmeninio gyvenimo niekada nekomentuoju“, – teatsakė Rūta ir padėjo ragelį.

Susisiekti su Rūtos sutuoktiniu Rolandu kol kas nepavyko, tačiau artimai aplinkai jau ne kartą nuostabą kėlė vyro pasisakymai socialiniuose tinkluose. Čia dalijosi mintimis apie vyro ir moters painius santykius.

„Viskas gyvenime yra tik neatleistinos nuodėmės. Ypač tos, kurias padaro vyrai. Tai išvis, jergau jergau, kaip baisu. Tik moterys yra aukos, vargšės, o vyrai „tvorų“ gadintojai, moterų išnaudotojai“, – socialiniuose tinkluose išgyvenimais dalijasi R.Damijonaitis.

Vyras taip pat negailėjo moterims kritikos ir pamokymų.

„Jei jūs, moterys, tiek nevestumėte iš kantrybės, kartais net specialiai provokuodamos, o daugiau palaikytumėte mus – savo vyrus, kurie: stengiasi, dirba, išlaiko šeimą, padeda su vaikais, dirba sunkius buities darbus, mažai miega, o kitą rytą vėl viskas iš pradžių. Pas kitas neina, negeria, nelošia, neskriaudžia jūsų.

Tai mažiau būtų nesąmonių, pykčių ir skyrybų šiais laikais. Anksčiau moterys knygas skaitydavo, kai nėščios būdavo ir vaikus migdydavo, o dabar tik įlendi į FB, žiū ir psichologijos, ir pediatrijos (skiepijimo) mokslus gali baigti per 3 savaites. Kam tie dundukai gydytojai mokosi 10 metų univere??? Ir iškart galima psichikos sutrikimus pradėt nustatinėt aplinkiniams“, – rašė jis.

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Rolandas Damijonaitis ir Rūta Ščiogolevaitė
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Rolandas Damijonaitis ir Rūta Ščiogolevaitė

Taip pat prie vaizdo įrašo, kuriame – pokalbis su dvasininku Ričardu Doveika, R.Damijonaitis socialiniuose tinkluose rašė taip:

„Kaip gaila, kad toks didžiulis kiekis žmonių neišsaugo santuokų, kunigas labai teisingai viską susakė. Saugokime vienas kitą.“

Kitame feisbuko įraše vyras pasidalijo tokiu tekstu:

„Kiekviena save gerbianti moteris turi batelius, kurie jai spaudžia, suknelę, į kurią netelpa, lūpdažį, kuris jai netinka, ir vyrą, kuris sugadino jai gyvenimą.“

„Mano nūdienos realijos... Kaip pirštu į akį“, – skelbimą R.Damijonaitis padabino tokiu prierašu.

15min primena, kad R.Ščiogolevaitė ir R.Damijonaitis susituokė 2013 metų birželį Kauno Rotušėje. Jiedu augina keturis vaikus, o šiuo metu, šaltinių teigimu, laukiasi penktojo. Šios žinios apie nėštumą neneigė ir Rūta. Paklausta, ar galima pasidalinti džiugia žinia, atlikėja sakė:

„Rašykite, tačiau daugiau komentarų šia tema nebus. Aš šia tema nesiruošiu kalbėti ir vėliau“, – 15min teigė Rūta.

Vis dėlto dainininkė anksčiau yra pripažinusi, kad susilaukti ketvirto vaikelio buvo vyro iniciatyva. Anot Rūtos, sutuoktinis Rolandas visada svajojo apie didelę šeimą.

„Jam reikėjo mane įkalbinėti, paskatinti ir pažadėti gražių dalykų. Ir kol kas pažadus tikrai tęsi. Nors būna, kad reikia priminti“, – 15min sakė Rūta. Bet dainininkė pripažino, kad ir pačios asmeninė patirtis, kai augo viena, be brolių ir sesių, turėjo įtakos, tarsi užkrovė didelę atsakomybę išpildyti tėvų lūkesčius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito