Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Ryčio Cicino mama švenčia gimtadienį: gražia proga – sūnaus staigmena ir jautrūs žodžiai

Liepos 21-ąją dainininko Ryčio Cicino šeimoje – džiugi šventė. Atlikėjo mama Rasa sutinka 77-ąjį gimtadienį. Gražia proga moteriai plūsta ne tik bičiulių ir artimųjų sveikinimai, bet ir gražiausi sūnaus žodžiai. R.Cicinas mylimą mamą nusprendė pasveikinti viešai.
Rytis Cicinas su mama
Rytis Cicinas su mama / BNS Foto ir asmeninio albumo nuotr.

Viešu sveikinimu mamai R.Cicinas pasidalijo socialiniuose tinkluose, įrašu sutiko pasidalinti ir su portalu Žmonės.lt.

Nors vasara atlikėjams gausi koncertais ir pasirodymais, dainininkas mamos gimimo dienos nepraleido – nors vakar dalyvavo Lyduokių miestelio šventėje, šįryt atvyko į mamos Rasos namus Kazlų Rūdoje su gražiausia puokšte.

„SU GIMTADIENIU, MAMA... Atvažiavau šiandien į tėviškę trumpam, kad galėčiau Jus nors apkabinti ir palinkėti stiprios sveikatos!!! Linkiu, kad dar daug metų būtume kartu ! MYLIU“, – rašė R.Cicinas.

Asmeninio albumo nuotr./Rytis Cicinas su mama
Asmeninio albumo nuotr./Rytis Cicinas su mama

R.Cicino ryšys su mama – itin artimas. Dainininkas socialiniuose tinkluose dažnai dalijasi savo mamos Rasos nuotraukomis, šalia prirašydamas gražiausius žodžius.

„Mūsų tiesiog labai glaudus ryšys, norisi tuo pasidalinti“, – prieš kelerius metus portalui15min sakė dainininkas.

Vyras portalui 15min tąkart pasakojo, kad jiedu ne tik kartu atostogauja, keliauja po užsienį, švenčia šventes, bet ir kiekvieną dieną susiskambina: „Ji gyvena viena, tai norisi, kad tas šeimos ryšys nedingtų“, – šypsojosi jis.

Asmeninio archyvo nuotr./Rytis Cicinas su mama Rasa
Asmeninio archyvo nuotr./Rytis Cicinas su mama Rasa

Nors iš mamos namų Rytis išsikraustė dar būdamas paauglys, jos niekada nepamiršo. „Iš namų išvažiavau savarankiškai gyventi būdamas 16 metų, bet tas ryšys taip ir nenutrūko. Aš visada žinojau, kad galiu grįžti pas mamą, bet kada galiu į ją atsiremti. Mama pakankamai gerai gyvena ir buvau tikras, kad bet kokią situaciją mes galime išspręsti“, – teigė jis.

Tad vykdamas atostogauti su šeima, Rytis stengiasi visada pasiimti ir mamą: „Mes iki šiol važiuojam kartu ir atostogauti, ir visas šventes švenčiame pas mus. Ji gyvena viena, tai norisi, kad tas šeimos ryšys nedingtų.“

Jo mama Rasa, pasak dainininko, iki šiol spinduliuoja energija. Be to, akylai seka R.Cicino karjerą ir visuomet pasako, ką galvoja. „Ji sako, kada yra gražu, bet ir pastabų negaili, jei kažkas nepatinka. Tik visą laiką pabrėžia, kad čia tik jos nuomonės, kurios nesistengia įbrukti. Aišku, mama savo vaiko žiauriai nekritikuos, ji visada būna didžiausia palaikymo komanda“, – pasakojo R.Cicinas.

Ar kartais atsižvelgia į komentarus? „Kaip sakoma: „Motulės klausau – savo darau“, – juokėsi dainininkas. – Visada išklausau pastabas, nes ją gerbiu, bet vis tiek, kai tai yra mano darbas, žinau visus niuansus, tai ir geriausiai žinau, kaip elgtis.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi
Reklama
„Teleloto“ naujienos ne tik tarp vedėjų: nuo šiol laimės visi studijos žaidėjai
30 metų su ypatingais vaikais dirbanti mokytoja Irutė: neįsivaizduoju, kaip galime skirstyti vaikus