Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 03 11

S.Jasevičiūtė. Kodėl supykę tampame kvaili, kurį mėnesį gimę turime šansų gyventi ilgiau ir kiti mano mėgstami keisti faktai

Kol vieni užsiima sportu, mezga ar dėlioja dėliones, aš šalia savo daugelio hobių turiu ir vieną keistą – internete ieškoti visokių keistų ir niekam nereikalingų faktų. Tai tokie faktai, kurie tavęs nepadaro protingesniu, nelavina tavo intelekto, neduoda apčiuopiamos naudos, nes net televizijos viktorinose jų dažniausiai nepanaudosi. Todėl kas kartą, naršydama internete ir ieškodama kokios eilinės nesąmonės, juokiuosi pati iš savęs – mano galva prikimšta niekam nereikalingos informacijos.
Skaiva Jasevičiūtė
Skaiva Jasevičiūtė / Dainiaus Stankaus nuotr.

Kartais tas žinias panaudoju savo radijo laidose rengdama vieną ar kitą žaidimą, bet dažniausiai tiesiog linksminu jomis draugus. Šį kartą nusprendžiau savo mėgstamiausiais faktais pasidalinti su jumis. Patikėkit, jų tikrai jums niekada neprireiks, bet neabejoju – apie save ir pasaulį sužinosite šį tą naujo.

Draugai jums priekaištauja, kad esate surūgęs? Nieko keisto, jei jums daugiau nei 23 metai – jūs jau peržengėte savo „humoro slenkstį“, mat mokslininkai nustatė, kad sulaukę šių metų pradedame šypsotis gerokai mažiau. Jei esate vyras ir nerimaujate dėl žemo ūgio – aš jus paguosiu: vyrai, žemesni nei 180 cm, vidutiniškai gyvena 5 metais ilgiau nei aukštesni vyrai. O jei jūs turite jaunesnįjį brolį ar seserį, tai greičiausiai turite ir 5 procentais aukštesnį kraujospūdį nei vienturčiai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas