Sportas gyvai

S.Maslobojevas su mylimąja S.Mišenyte keliavo po Aziją: „Vienas kito pažinimo procesas tebevyksta“

Kikboksininkas Sergejus Maslobojevas su mylimąja stiliste Santa Mišenyte neseniai grįžo iš 10 dienų trukusios kelionės po Aziją. „Buvo fantastiškas laikas“, – pasakoja tituluotas sportininkas.

Portalui Žmonės.lt susisiekus su Sergejumi Maslobojevu, jis atskleidė, kad Azijoje su mylimąja Santa Mišenyte iš viso praleido 10 dienų. Iš kelionės ką tik grįžęs kovotojas pasidžiaugė – įspūdžių per tą laiką gavo su kaupu.

„Anksčiau Azijoje esu buvęs ne sykį, bet dabar teko pirmą kartą aplankyti Pietų Korėją ir Japoniją. O ir tame pačiame Pekine dar nebuvau aplankęs imperatoriaus rūmų – ten visa teritorija irgi įspūdingo grožio. Be to, plaukėme kruizu, tai irgi buvo fantastiškas laikas“, – portalui Žmonės.lt pasakojo S.Maslobojevas.

Asmeninio albumo nuotr./Sergejaus Maslobojevo ir Santos Mišenytės kelionė po Aziją
Asmeninio albumo nuotr./Sergejaus Maslobojevo ir Santos Mišenytės kelionė po Aziją

Anot Sergejaus, tai pirma tokia ilgesnė ir tolimesnė išvyka kartu su mylimąja Santa. Anksčiau pora yra buvusi nebent poilsinėje kelionėje Egipte.

Teigiama, kad tokios porų išvykos leidžia dar labiau pažinti savo antrąją pusę. Ar tai pasiteisino ir Sergejui su Santa?

„Labai smagiai praleidome laiką. Aišku, kaip ir visos poros, turėjome apie ką pakalbėti, apie ką pagalvoti, bet ir kuo pasidžiaugti – lygiai taip pat. Pas mus vis dar vyksta vienas kito pažinimo procesas, bet jis eina labai pozityvia linkme“, – kalbėdamas su Žmonės.lt šyptelėjo kikboksininkas.

Kelionės akimirkas S.Maslobojevas taip pat paviešino savo instagramoje paskyroje. Įrašais sportininkas sutiko pasidalyti ir su portalo Žmonės.lt skaitytojais.

„Nuostabi diena Pekine, Kinijoje!

Aplankyta imperatoriaus vila ir olimpinis kaimelis“, – rašė kaip kompanijos „Foherb“ ambasadorius keliavęs Sergejus.

„Šanchajus (Kinija) – Jeju-Do (Pietų Korėja) – Fukuoka (Japonija)“, – užburiančiais vaizdais dalijosi S.Maslobojevas.

Jis taip pat paviešino vaizdo įrašą, kuriame užfiksuotas kartu su savo gerbėjais iš Azijos.

„Ypatingos akimirkos“, – džiaugėsi kikboksininkas.

Žmonės.lt primena, kad S.Maslobojevas su mylimąja S.Mišenyte pirmą kartą viešumoje pasirodė 2023-iaisiais – drauge stebėjo „Wolves“ ir „Ryto“ rungtynes.

„Aš santykių neieškojau, supratau, kad man reikia labiau koncentruotis į save ir pradėti statyti save iš naujo nuo pagrindų. Turėjau nemažai susitikimų, pasimatymų, malonių laiko praleidimų, bet tuom viskas ir baigdavosi: abipusiu maloniu bendravimu bei draugyste. Bet šis susitikimas mane tiesiog supančiojo... Pats nesupratau kaip...Po pirmojo pasimatymo panorau kuo greičiau sekančio, kas nebuvo į mane net panašu. Šiai dienai suprantu, kad reikia laiko mums abiems atsiskleisti ir priimti atsakingus sprendimus vienas kito atžvilgiu. Bet šiam momente galiu drąsiai teigti, kad pagaliau jaučiuosi laimingas!“, – anksčiau duodamas interviu portalui Žmonės.lt sakė sportininkas.

Kikboksininkas ir stilistė pažįstami jau beveik du dešimtmečius, tačiau anksčiau artimai nebendravo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Užsisakykite
15min naujienlaiškius