Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

S.Skorupskaitė iškėlė prabangias vaikų krikštynas Vilniaus rotušėje: puota – vaizdo įraše

Prieš keletą metų vestuves už milijoną iškėlusi verslininkė Sandra Skorupskaitė su vyru, kroatu Dario Budimlicu savo vaikams surengė iškilmingą krikštynų šventę Lietuvoje. Rugpjūčio 3-iąją į Vilniaus rotušę šeima pakvietė minią svečių, kuriuos džiugino speciali programa, choras ir net pasaulinė žvaigždė.
Sandra Skorupskaitė su šeima
Sandra Skorupskaitė su vyru / Asmeninio albumo ir stopkadro nuotr.

Dubajuje gyvenanti verslininkė Sandra Skorupskaitė su vyru kroatu Dario Budimlicu Lietuvoje nusprendė pakrikštyti tris savo vaikus – Dajaną, Damianą ir Dariją.

Apie įspūdingą krikštynų šventę S.Skorupskaitė jau kurį laiką pasakojo savo sekėjams instagrame. Ji artimiausiems išdalijo ir kvietimus, kuriuose buvo nurodyta, kad vaikus krikštys Vilniaus Šv. Kazimiero bažnyčioje.

Po jaukios ceremonijos, svečius Sandra su vyru ir vaikais, apsirengę lyg princai, pasitiko Vilniaus rotušėje. Čia visų laukė įspūdinga programa ir trankus vakaras.

Instagrame Sandra dalijosi, kad dienos metu dainavo vaikų choras, o vakare laukė staigmena – pasaulinės elektroninės muzikos žvaigždes Burak Yeter šou.

S.Skorupskaitė instagrame pasidalijo trumpu vaizdo įrašu, kuriame užfiksuotos gražiausios šventės akimirkos.

Žmonės.lt primena, kad gegužės pradžioje Dubajuje gyvenanti verslininkė Sandra Skorupskaitė su vyru kroatu Dario Budimlicu sulaukė šeimos pagausėjimo – Dubajuje gyvenančią šeimą papildė ketvirta atžala.

Žinia apie ketvirtą atžalą S.Skorupskaitė pasidalino savo socialinių tinklų paskyrose. Moteris prasitarė, kad atžala pasaulį išvyko šiek tiek anksčiau laiko.

„DAVINA.10.05.2024 2570 gramų, 50 cm, 36 savaičių. Graži ir sveika! Praėjusią naktį mes ketvirtą kartą tapome tėvais. Ji nusprendė į pasaulį ateiti kiek ankščiau“, – rašė Sandra Skorupskaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas