Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

S.Starkutė atvirai – jos sėkme bandė pasinaudoti sukti mylimieji: „Visi nori pasiimti kąsnelį“

Buvęs modelis Simona Starkutė savo karjerą pradėjo vos 17-os, kai atlydėjo draugę į modelių atranką. Tiesa, bičiulės neatrinko, o Simona buvo iškart pastebėta. Nors tai skamba kaip neįtikėtina sėkmės istorija, vos po kelių savaičių jos namuose kilo gaisras. Todėl modelio darbas jai buvo išsigelbėjimas nuo liūdnų minčių ir gręsiančio skurdo. Vis dėlto pradžia nebuvo lengva.
Simona Starkutė
Simona Starkutė / LNK nuotr.

„Tuo metu neturėjau jokių pinigų, tik tuos, kuriuos duodavo modelių agentūra. Tai būdavo 50 eurų, kurių didžioji dalis būdavo transportui. Man likdavo 16 eurų pragyvenimui. Už 3 eurus pirkdavau sausainius pusryčiams visai savaitei, vakarienei – pati pigiausia pomidorų pasta su makaronais už 30 euro centų“, – laidoje „Bučiuoju. Rūta“ modelio darbo pradžią prisiminė Simona Starkutė.

„SbyS“ prekinio ženklo kūrėja atvirai papasakojo, kad su sėkme, populiarumu ir didėjančia banko sąskaita, atsirado ir netikrų draugų, ir net suktų mylimųjų, rašoma LNK televizijos pranešime spaudai.

„Kur pinigai, ten bus ir daug draugų, bus daug žmonių, kurie norės su tavim pabendrauti. Sėkmingi žmonės traukia kitus ne vien kaip asmenybės, bet ir dėl to, kad nori tą kąsnelį pasiimti“, – LNK laidoje „Bučiuoju. Rūta“ sakė Simona Starkutė.

Todėl ji vadovaujasi taisykle, kurią jai kadaise yra pasakiusi mama.

„Vyras turi išlaikyti šeimą. Tai privaloma, mes taip augom. Aš noriu gerai gyventi, ir būdama su vyru, nenoriu už jį mokėti restorane. Geriausia, jei abu turim po lygiai, tada niekam iš nieko nereikia“, – laidoje atvirai kalbėjo žinoma moteris.

Žinoma teisininkė Rasa Vaičekauskytė atskleidė dėl savo sėkmingos karjeros socialiniuose tinkluose sulaukusi net tiesioginių grasinimų. Laidos vedėjai Rūtai Mikelkevičiūtei žinoma teisininkė išdavė – kalbėti apie tai ji sutiko tik po dešimties metų.

„Mūsų teisininkų bendruomenė šalta, uždara ir naikinanti...Man sakydavo, jei kažkas bus ištransliuota apie bylas, bus tas ir tas....“, – sėkmingos karjeros užkulisių paslaptis laidoje „Bučiuoju. Rūta“ atskleidė Rasa.

Viena žinomiausių mokytojų Veronika Naumova pasakojo sukėlusi skandalą, kai prieš Rugsėjo 1-ąją pasiūlė tėvams mokytojams atnešti ne kardelių, o geriau padovanoti kelionę. Žinutės, kurių sulaukė iš kitų moterų, šokiravo.

LNK nuotr./Mokytoja Veronika Naumovaitė
LNK nuotr./Mokytoja Veronika Naumovaitė

„Iš socialinių tinklų uždirbu kelis kartus daugiau nei iš savo pagrindinio darbo. Tiesiog norėjau pasidalinti, kuo gyvena mokytojai ir taip pritraukiau savo sėkmę. Deja, dėl savo populiarumo netekau draugių“, – užkulisiais dalijosi mokytoja Veronika.

Socialinių mokslų kolegijos bendrąįkūrėja ir kanclerė Gabija Skučaitė sako, kad jai žymiai ryškiau gyvenime įsirėžė uždirbti 130 rublių vaikystėje, nei pasiektas milijonas. Tai pakeitė ir jos požiūrį į pinigus.

„Mes niekada neišlaidavom, todėl man atrodo, kad pirkti batelius už pusantro tūkstančio eurų yra per brangu. Neturėjom tokio tikslo uždirbti milijoną, taip pat nebuvo, kad gavom pinigų ir jais tiesiog džiaugiamės“, – pridūrė G.Skučaitė.

Buvęs modelis, tinklaraščio „Kitchen Julie“ įkūrėja Julija Vosylė pripažino, kad su sėkme atsiranda naujų draugų.

„Man neteko finansiškai nukentėti, bet vienu metu supranti, kad, kai nutinka nelaimė, ar būna emociškai sunku, nori kažką atsiremti ir reikia pagalbos, tų draugų nebelieka“, – laidoje dalijosi žinoma moteris ir pridūrė, kad dėl savo dailios išvaizdos yra sulaukusi ne tik pagyrų, bet ir įžeidimų iš pedagogų

„Bučiuoju. Rūta“ – ketvirtadienio vakarą, 20 val., per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas