Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Sandra Žutautienė susidūrė su nepavydėtina situacija – įspėja kitus: „Žinokit, jau nusibodo“

Pastaruoju metu internete netrūksta sukčių, kurie visais įmanomais būdais siekia pasipelnyti iš to net neįtariančių žmonių. Dažnai ilgapirščiai pasinaudoja garsiais vardais. Su tokia situacija neseniai susidūrė ir televizijos veidas, atlikėja Sandra Žutautienė.
Sandra Žutautienė
Sandra Žutautienė / Karolinos Povilanskaitės-Zaperackienės nuotrauka

S.Žutautienė tapo viena iš interneto sukčių auka – šie pasinaudojo jos vardu ir nuotraukomis. Tai žinomą moterį ne juokais įsiutino, todėl ši suskubo įspėti aplinkinius. Nemalonią situaciją Sandra aprašė savo socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje. Įrašu ji sutiko pasidalinti ir su Žmonės.lt skaitytojais.

„Žinokit jau nusibodo visi aferistų bajeriai!

Reportinkit šitą nesąmoningą netikrą anketą ir nustokit tikėti ir dar komentuoti po ten pateikiama klaidinga informacija… Negi sunku pasižiūrėt, kad tai ką tik sukurtas kažkoks tuščias profilis ir internete sklandantys straipsniai su sumontuotomis foto apie „stebuklingus“ lašiukus, tabletes, piliules ir visa kita yra totali nesąmonė. Nieko nevartojau ir nesiruošiu to daryt. O jūs taupykit savo pinigėlius, užuot juos leidę aferistams“, – rašė S.Žutautienė.

Žinokit jau nusibodo visi aferistų bajeriai! Reportinkit šitą nesąmoningą netikrą anketą ir nustokit tikėti ir dar...

Posted by Sandra Zutautiene on Friday, September 6, 2024

Po šiuo įrašu apie sukčių pasisavintą tapatybę, Sandra Žutautienė sulaukė gerbėjų palaikymo žinučių ir kolegų supratimo.

„Aš kasdien po 3–5 anketas reportinu ir blokinu... Kaip musės... Ir piktybiškai rašinėja mano sekėjams.... Ir negana to paskundus feisbukui, ateina atsakymas kad jie nepažeidinėja taisyklių! Kažkokia nesamonė…“ – komentavo Juozas Kuraitis.

„Tokia šlovės kaina“, – abejojo Deivydas Zvonkus.

Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Sandra Žutautienė
Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Sandra Žutautienė

Susisiekus su S.Žutautiene, ji patikino blogiausia šioje situacijoje ne netikra anketa, o tai, kad per šią paskyrą perkamos įvairios reklamos, kuriose reklamuojami lieknėjimą skatinantys lašai.

„Jie naudoja mano nuotraukas iš socialinių tinklų savo tikslams. Pavyzdžiui, pasiimą mano nuotrauką, kurioje aš laikau kokią knygą ir prirašo visokių reklamų. O vėliau man žmonės rašo ir vadina melage, kad jie panaudojo lašiukus ir nesulieknėjo“, – Žmonės.lt sakė Sandra.

Žmonės.lt primena, kad su sukčiais yra susidūrę ir kiti žinomi žmonės. Liepos mėnesį apie panašią situaciją pranešė atlikėjas Radžis, kurio gerbėjams buvo siūloma susimokėti už „Gerbėjų korteles“.

Rugpjūčio mėnesį į gerbėjus dėl netikrų anketų kreipėsi ir dainininkas Edmundas Kučinskas. Vyras teigė, jog „savo“ anketas aptiko socialiniuose tinkluose „Instagram“ ir „Threads“ nors naudojasi tik „Facebook“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas