Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„ŠarkA“ merginos scenoje pasirodė su keturiais pudeliais

Šią savaitę vykusiame gyvūnų talentų šou darbiniu pavadinimu „Cosmo pet“ filmavime dalyvavo ne tik keturkojai ir jų mylėtojai, bet ir žinomi šalies atlikėjai. Renginyje, kurio viena iš misijų yra padėkoti gyvūnams už jų didelę reikšmę žmonių gyvenime, su keturiais pudeliais pasirodė ir „ŠarkA“ atlikėjos.
„ŠarkA“
„ŠarkA“ / Asmeninio archyvo nuotr.

„Konkurso programoje nedalyvavome, bet prie šio renginio prisidėjome kaip grupė – parėmėme idėją scenoje pasirodydamos su 4 pudeliukais. Dalyvavimas šiame renginyje tai lyg padėka jiems už glaudų ryšį su žmogumi“, – portalui Žmonės.lt atskleidė viena iš projekto sumanytojų Kristina Ivanova.

Asmeninio archyvo nuotr./Kristina Ivanova
Kristina Ivanova

Iš kur gi „ŠarkA“ merginos gavo šiuos mielus ir pūkuotus keturkojus? Kristina patikino, kad nors Ingrida Kazlauskaitė ir turi savo pudelį, jo scenoje šį kartą nebuvo. Atsižvelgdamos į tai, kad šuniukai mažiau stresuos, jei pažinos vienas kitą, merginos pasirodymui juos pasiskolino iš Toy pudeliukų veislyno.

„Cosmo pet“ – speciali šventinė programa skirta Šv. Pranciškaus, visų gyvų žemės sutvėrimų globėjo, dienai paminėti. Šventės misija – pagerbti visų gyvūnų ir laukinės gamtos bei žmogaus glaudų ryšį, padėkoti gyvūnams už jų didelę reikšmę žmonių gyvenime.

Projekto metu vykusiame gyvūnų talentų šou dalyviai susirungė ne tik dėl talentingiausio gyvūno vardo, tačiau ir dėl solidaus 10 tūkst. litų prizo bei galimybės atstovauti Lietuvai pasauliniame gyvūnų talentų šou.

Spalio 4 dieną gyvūnų talentų šou transliuos TV3.

Asmeninio archyvo nuotr./`arkA
Asmeninio archyvo nuotr./„ŠarkA“

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas