Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Savaitės TOP naujienose – „Tinderio“ aktualijos ir G.Gurevičiūtės atsisveikinimas su vedėjos pozicija

Prabėgus dar vienai savaitei – dar viena 15min savaitės pramogų pasaulio naujienų apžvalga. Į laidos vedėjo akiratį šįkart pakliuvo ir šviežiai išsiskyrusios poros, ir „Tinder“ nuotykiai, ir skaudus LNK veido Gintarės Gurevičiūtės atsisveikinimas su mylima pozicija laidoje, ir Antano Boso dainos.

Neseniai apie skyrybas pranešę „Motyvuoti atletai“, Ieva ir Artūras Swan, jau džiaugiasi kita kompanija. Štai A.Swan savo sekėjams pasakojo įsirašęs pažinčių programėlę „Tinder“, tačiau ten savo išrinktosios niekaip nerandantis.

Vyras tikino susidūręs su neaiškiausiais profiliais – nuo pakaušių nuotraukų iki tokių, kur veidas apskritai į kadrą netelpa. Vėliau A.Swan savo sekėjams uždavęs klausimą – o kaip fotografuotis turėtų vyras, besitikintis „Tinder“ programėlėje sulaukti sėkmės? Panašu, kad net ir po spėlionių su sekėjomis nauja simpatija A.Swan kol kas dar neatsirado.

Tuo metu I.Swan linksminosi draugų kompanijoje ir demonstravo savo sportišką figūrą. Vėliau ji susikrovė lagaminus ir, kol jos buvęs mylimasis žuveles žvejojo „Tinder“, pati leido laiką su teniso treneriu Simu Kuču. Ar tai nauja pora? Laikas parodys.

O laidų vedėjai Gintarei Gurevičiūtei pandemija padovanojo savotiškas skyrybas su LNK. Po kilusio skandalo ir pokalbio su savo darboviete moteris paliko laidos vedėjos poziciją. Kuriam laikui įvyko toks pokytis, kol kas nėra aišku.

Visą laidą galite pamatyti čia:

VIDEO: Savaitės naujienų apžvalga: A.Boso „Baba nori vyno“, V.Siegel bažnyčios paieškos ir be šilumos likę kauniečiai

Kalbant apie skyrybas – šių gausą galima pastebėti ne tik Lietuvoje. Štai po 27-erius metus trukusios santuokos tašką savo istorijoje padėjo „Microsoft“ įkūrėjas Billas Gatesas ir jo žmona, filantropė Melinda. Kaip pranešė pora, ilgai bandžius gelbėti santuoką vis dėlto nuspręsta pasukti skirtingais keliais.

Tačiau kol šios poros skyrėsi, soc. tinklų žvaigždę Viktoriją Siegel buvo galima pamatyti prie bažnyčios, mat ši jau ruošiasi santuokai. Gali būti, kad Viktorija su savo mylimuoju Laurynu amžiną meilę prisiekti sumanė Švėkšnos bažnyčioje, nes būtent šios vaizdai puikavosi „influencerės“ instagrame. Ten pat Viktorija savo sekėjams ir kritikams rėžė atvirai: užteks ją pulti dėl dukros panašumų į L.Suodaitį!

„Jeigu jums reikia, šnekėkit ir prisigalvokit, o dėl panašumų... Nicole ir man panaši į Lauryną. Tai ką man dabar daryti?“ – instagrame klausė Viktorija.

Kol V.Siegel galvoja apie vaikus, Antanas Bosas Mamos dienos išvakarėse pristatė naują, galbūt būsimą lietuvišką hitą „Baba nori vyno“. Panašu, kad ir kaip stengėsi A.Bosas, moterims jis vis tiek neįtiko.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas