Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Savaitės TOP: princo Philipo laidotuvės, A.Bružo repas ir M.Stonkaus įžvalga apie „influencerius“

Pastarąją savaitę bene didžiausio dėmesio sulaukė princo Philipo laidotuvių detalės. Tačiau ką aptarti yra ir Lietuvos padangėje – nuo garsenybių peripetijų iki atidarytų lauko kavinių ir ekspremjero Sauliaus Skvernelio žmonos apklausos teisme. Visi šie įvykiai tradiciškai apžvelgiami 15min laidoje „Savaitės TOP naujienos“.

Savaitės naujienų aptarimas šįsyk pradėtas nuo orų. Šilta, ir net labai šilta buvo praėjusį savaitgalį. Šilto oro banga palindęs po dar šiltesniu pleduku mėgavosi mūsų mados ikona Juozas Statkevičius. Šilta buvo ir Audriui Bružui ant saulės. Nors ir perkaitęs, nematė jis tame jokios apgaulės. Repavo jis ir patarimus, kaip turėti gražią odą, diktavo.

O kol Bružas repavo, į savo namų terasą nosį iškišęs Mantas Stonkus su širdies drauge atskleidė pagrindinę sėkmingo „influencerio“ paslaptį.

Kol Lietuvą lepino šiluma, Didžioji Britanija tarė paskutinį „sudie“ princui Philipui. Jo laidotuvėse pasirodė ir anūkas paklydėlis princas Harry, tik be žmonos, kuri medikams paliepus, jiems panorėjus, dėl nėštumo liko Kanadoje. Bet savo vaidmenį kaip tikra buvusi aktorė, kad ir ne filme, ji vis tiek atliko – atsiuntė vyro seneliui vainiką su ranka rašyta kortele.

TAIP PAT SKAITYKITE: Princo Philipo laidotuvėse nedalyvavusi M.Markle atsiuntė vainiką: prie jo – ranka rašytas raštelis

Ar užkas karo kirvį broliai, kol žmona sėdi Kanadoje, užgniaužusi kvapą stebėjo visa Didžioji Britanija. Ir, atrodo, jiems puikiai sekėsi – po senelio laidotuvių kartu su princu Williamu princas Harry persimetė keliais žodžiais. Kaip sakė kūno kalbos ekspertai, tai buvo ne vaidyba prieš kameras, o tikra susivienijimo akimirka.

TAIP PAT SKAITYKITE: Kūno kalbos ekspertė apie princų Harry ir Williamo elgesį per laidotuves: tai – ne vaidyba prieš kameras

Neapsieita buvo ir be incidentų. Pagarbą princui Philipui, o gal derėtų sakyti nepagarbą, atidavė moteris, kuri netikėtai per laidotuves išbėgo į gatvę pasipuošusi Ievos kostiumu.

TAIP PAT SKAITYKITE: Lauko terasas atvėrė ir žinomi žmonės, nuotaikos ne tik džiugios: kliūva reikalavimai, skundžiasi oru

Savaitės TOP naujienose taip pat aptarta pagausėjusi Tatjanos ir Kšištofo Lavrinovičių šeima, buvusio premjero Sauliaus Skvernelio žmonos Silvijos Skvernelės apklausa teisme, atidarytos lauko kavinės ir atlikėjos Nijolės Pareigytės-Rukaitienės pirkinys.

Visa savaitės TOP naujienų apžvalga – vaizdo įraše:

VIDEO: Savaitės topuose – Skvernelės apklausa teisme, užrepavusios žvaigždės ir atlaisvėję ribojimai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas