Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Scenoje – aistringas Gamkos bučinys su nauja mylimąja: „Mano širdis jau užimta“

Šeštadienio vakarą laukia „Aš esu muzika“ didysis finalas. Paskutinės kovos metu paaiškės, kas taps projekto nugalėtoju. Žiūrovų laukia emocingi pasirodymai ir begalinė meilė muzikai.
Gamka
Gamka / E.Blažio nuotr.

Nuolatinių ekspertų vietas užima vokalistė Rūta Ščiogolevaitė ir muzikos žurnalistas Ramūnas Zilnys.

„Paskutinis vakaras turi būti pats linksmiausias ir galingiausias“, – sakė muzikos žinovas.

„Šiandien liūdėti esu nenusiteikusi. Esu nusiteikusi džiaugtis, dėkoti kiekvienam“, – kalbėjo R.Ščiogolevaitė.

Laidos svečias – projekto prodiuseris, legendinės grupės BIX narys Saulius Urbonavičius-Samas. Laidą veda aktorė Milda Noreikaitė ir didžėjus Jonas Nainys.

Finale balsavimas vyks kitaip nei įprasta – ekspertai nebalsuos, tą darys tik laidos žiūrovai. Nugalėtoju taps daugiausiai viso projekto metu ekspertų ir žiūrovų balų surinkęs dalyvis! Kas galės ištarti žodžius „aš esu muzika“? Šis vakaras bus ypatingas dar ir tuo, kad dalyviai atliks savo žanro kūrinius. Prieš finalinius pasirodymus, jie pasidalino įspūdžiais bei tuo, ką davė šis projektas.

Komisija / E.Blažio / LRT nuotr.
Komisija / E.Blažio / LRT nuotr.

Jaunosios kartos atlikėjas Germanas Daškevičius-Gamka laidų metu stebino atsipalaidavimu, gera nuotaika ir užsimezgusiu ryšiu su eksperte R. Ščiogolevaite. Daugeliui kilo klausimas – tai tikra, ar Gamka tiesiog vaidina? Visą tai jis palieka nuspręsti žiūrovams. Gamkai kompaniją scenoje palaikė jo širdies draugė, šokėja Kornelija.

„Pasirodymo šviesa – Kornelija, mano širdies šokėja. Ji ir nušvies šį pasirodymą gražiausiomis spalvomis, o aš atliksiu tai, ką moku geriausiai“, – kalbėjo dainininkas, pasirinkęs Bruce Springsteen kūrinį „Dancing In the Dark“.

Pasirodymą vainikavo jausmingas poros bučinys!

„Mano širdis jau užimta“, – su šypsena veide sakė Gamka.

Gamka / Stop kadras
Gamka / Stop kadras

Roko grupės „jautì“ lyderis Džiugas Širvys pasakojo, kad projekte darė tai, ko niekada nedaro. Tai jam buvo neįprasta, nes ant scenos Džiugas atlieka savo dainas, o „Aš esu muzika“ teko viską pritaikyti sau.

„Man reikėjo šokti, rengtis drabužiais, kurie man atrodė kartais negražūs ar be ryšio. Visą tai dariau, nes taip reikia. Televizorius reikalauja, kad mes būtume gražūs, pasipuošę ir kiekvieną kartą vis kitokie“, – pasakojo projekto dalyvis.

Į sceną jis žengė kartu su savo grupe ir užkūrė tikrą roko vakarėlį.

Dainininkas, dainų kūrėjas, miuziklų žvaigždė Deividas Norvilas-Deivis labai džiaugėsi sulaukęs galimybės pasirinkti norimą žanrą. Scenoje jis atliks kūrinį iš roko operos „Jėzus Kristus superžvaigždė“.

„Ačiū už drąsą nuotykiams ir tuos vakarus, kai lipdavai per save“, – dėkojo R.Zilnys.

Deivis_E. Blažio LRT nuotr.
Deivis_E. Blažio LRT nuotr.

Grupė „Baltos varnos“ tikino, kad dalyvavimas projekte buvo labai įdomi kelionė. Dvynė nesitikėjo, kad reikės išbandyti save tokiuose skirtinguose amplua. Labiausiai dalyvėms įsiminė opera ir hiphopas. Scenoje jos atliks grupės „Coldplay“ hitą.

„Palietėte mano širdį, vos „neapsižliumbiau“. Taip gražu, taip tyra... Atnešėte seserišką grožį, nuoširdumą ir jautrumą, tikrą emociją. To mes ir laukiame scenoje iš atlikėjų, papasakojote tikrą istoriją“, – kalbėjo S.Urbonavičius-Samas.

Atlikėja Monika Marija Paulauskaitė finalinėje laidoje grįžo į ten, nuo ko viskas prasidėjo. Muzikinės karjeros pradžia jai asocijuojasi su trimis atlikėjomis: Mariah Carey, Whitney Houston ir Celine Dion.

„Šiame projekte mes ne tik „uždirbome“ naujus fanus, bet svarbiausia – permąstėme savo kompleksus. Pasirinkau Celine Dion ir dainą, kurią žino visas pasaulis. Šis kūrinys yra visiškai finalinė daina“, – sakė Monika Marija.

Atlikus „My Heart Will Go On“, Monikai Marijai žiūrovai plojo atsistoję, o jos akyse spindėjo ašaros. „Man taip gaila, kad paskutinė laida“, – emocijų neslėpė atlikėja.

„Aš esu muzika“ – šeštadienį, 21 val., per Lrt televiziją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Užsisakykite
15min naujienlaiškius