Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Selo „Lamborghini“ vairavusiai merginai – bauda: gatvėje paliktas automobilis trukdė eismui

Egidijaus Dragūno „Lamborghini“ – vėl policijos akiratyje. Sostinės Vilniaus gatvėje policijos pareigūnai užfiksavo neleistinoje vietoje stovintį prabangų sportinį automobilį. Transporto priemonė, kurią anksčiau vairuodavo SEL grupės lyderis (rugpjūtį jis prarado teises), antradienio vakarą stovėjo palikta tiesiog gatvėje.
Egidijus Dragūnas
Egidijus Dragūnas / 15min ir skaitytojo nuotr.

Apie nederamai paliktą automobilį policijos pareigūnams ir 15min pranešė pažeidimą pamatęs žmogus. Nufotografavęs eismui trukdantį ir be vairuotojo priežiūros paliktą „Lamborghini“ jis 22.13 val. informavo pareigūnus.

Pasak policijos atstovų, įvykio vietoje buvo surašytas protokolas. Automobilį esą vairavo 1997 metais gimusi mergina, jai skirta pusė minimalios baudos – 15 eurų. Įprastai už tokį pažeidimą automobilio savininkui gali būti taikoma bauda nuo 28 iki 86 eurų.

15min susisiekė ir su pačiu E.Dragūnu. Pasiteiravus, kas nutiko, kad teko šitaip palikti mašiną gatvėje, atlikėjas žodžių nerinko: „Bl**, na**ui eikit, aš ilsiuosi, aš išvažiavau, manęs nėra, aš numiriau. Pi*k tą „Lamborghini“ sau į šikną na**ui, atsipi*k.“

15min skaitytojo nuotr./Egidijaus Dragūno „Lamborghini“ Vilniaus gatvėje
15min skaitytojo nuotr./Egidijaus Dragūno „Lamborghini“ Vilniaus gatvėje

Rugpjūčio pradžioje tą patį „Lamborghini“ vairavęs E.Dragūnas buvo sustabdytas Klaipėdoje, tąkart jis įpūtė 0,76 promilės.

Atlikėjui po šio incidento buvo atimta teisė vairuoti – metams teko atsisveikinti su vairuotojo pažymėjimu, taip pat skirta 300 eurų bauda.

E.Dragūnas – ne vienintelis prabangaus automobilio vairuotojas, nepaisantis kelių eismo taisyklių. Nuo jo neatsilieka ir kriptovaliutininkas Paulius Aršauskas, iki vairuotojo pažymėjimo netekimo taip pat vairavęs „Lamborghini“.

TAIP PAT SKAITYKITE: Kelių chuliganas Paulius Aršauskas įkliuvo prie „Lamborghini“ vairo be teisių

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento