Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Seniais“ M.A.M.A 2018 laimėtojus išvadinęs Free Finga: niekada to nesigailėsiu

„Dalinti seniams apdovanojimus iš mandagumo yra juokinga“, – ši atlikėjo Free Finga frazė, skirta M.A.M.A 2018 nugalėtojams apibūdinti, praeitais metais apskriejo visą internetą. Ant M.A.M.A 2019 raudonojo kilimo sutiktas dainininkas dar kartą patvirtino – savo per praeitus apdovanojimus išsakytų žodžių jis nė kiek nesigaili ir tebemano, kad jaunoji karta tuo metu liko neįvertinta.
Free Finga
Free Finga / 15min nuotr.

M.A.M.A 2019 raudonojo kilimo transliacija:

„Visi suprantam, kad ne G&G yra metų hiphopas, metų albumas. Kad ne Dynoro remiksas yra metų daina“, – socialiniame tinkle iškart po M.A.M.A 2018 apdovanojimų aštriai rėžė jaunosios kartos numylėtinis, R&B atlikėjas ir prodiuseris Tomas Narkevičius, geriau žinomas kaip Free Finga. Akimirksniu ši kritika socialiniuose tinkluose išplito kaip virusas, ja dalijasi ir jaunieji atlikėjai, ir pramogų pasaulio garsenybės.

Renginio svečiai – galerijoje:

Vis dėlto šiemet atlikėjas savo žodžių nė kiek nesigaili. „Ne, niekada to nesigailėsiu“, – 15min tiesioginiame eteryje sakė atlikėjas. „Aš šnekėjau ne apie nominacijas, o apie apdovanojimus. Manau, Martynas (Tyla – aut. past.) puikiai supranta ateinančią kartą ir dėl to sukūrė urban nominaciją“, – šiųmečiais apdovanojimais teigė nenusivylęs Free Finga.

Paklaustas, ar šiemet vėl skels griežtą nuomonę į socialinius tinklus, dainininkas tikino, jog tai nėra aišku, nes iš jo galima tikėtis visko.

TAIP PAT SKAITYKITE: Kauno „Žalgirio“ arenoje – būrys įžymybių: svečiai žengė M.A.M.A raudonuoju kilimu

TAIP PAT SKAITYKITE: „Mad Money“ apie OG Version ir Remio

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas