Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Sensacinga tatuiruotė ant merginos pilvo pralinksmino Aurelijų Verygą

Pastaruoju metu internetą apskriejo įvairiausių vertinimų sulaukusi tatuiruotė, kurioje vaizduojamas sveikatos apsaugos ministras Aurelijus Veryga. Tiesa, paprastai pasisakantis už alkoholio ir tabako gaminių vartojimo mažinimą, A.Veryga čia parodomas kiek kitaip – su degtinės buteliu ir suktine.
Aurelijus Veryga, tatuiruotė
Aurelijus Veryga, tatuiruotė / 15min ir asmeninio albumo nuotr.

15min visų pirma susisiekus su tatuiruočių studijos „Black Animal Tattoo“ meistru Edgaru Stasėnu, šis papasakojo, kaip Aurelijaus Verygos veidas atsirado ant merginos pilvo.

Anot jo, toks atvejis jo studijoje – tikrai pirmasis. „Taip išėjo, kad tiesiog sėdėjau ir sugalvojau, kad reikia pasiūlyti tokį laisvą eskizą už dyką“, – pasakojo E.Stasėnas.

Jis pridūrė, kad būtent taip pavaizduoti sveikatos apsaugos ministrą buvo jo paties idėja. Tuo metu beliko surasti klientą, kuris tam „pasirašytų“.

„Į savo puslapį įkėliau skelbimą, kad ieškomas odos gabalėlis tokiam darbui, – teigė vaikinas. – Vienintelė ji ir atsirado.“

Asmeninio albumo nuotr./„Black Animal Tattoo“ tatuiruotė su Aurelijumi Veryga
Asmeninio albumo nuotr./„Black Animal Tattoo“ tatuiruotė su Aurelijumi Veryga

Kaip pasakojo E.Stasėnas, tatuiruotės savininkei yra daugiau nei dvidešimt metų, o A.Verygos eskizu ji liko nenusivylusi. Taip pat tai nebuvo jos pirmoji tatuiruotė.

Tatuiruočių meistras skubėjo pabrėžti, jog to nereikėtų traktuoti kaip patyčių – tai veikiau pokštas. „Prieš A.Verygą nėra jokio nusiteikimo“, – akcentavo jis.

Tiesa, šis meno kūrinys socialinėse erdvėse sulaukė įvairiausių reakcijų – nuo palaikymo už drąsą iki smerkimo, esą, dabar su A.Veryga ant pilvo teks gyventi amžinai.

„Kaip ir visur, vieni smerkia, kiti palaiko, kaip ir kiekvienam darbui“, – internautų kritikos pernelyg nesureikšmino E.Stasėnas. Vaikinas prisiminė ir jo draugų bei bendraminčių reakcijas.

„Sakė, vis dėlto radai tokį žmogų, kuris tokią tatuiruotę pasidarytų“, – prisiminė jis.

A.Verygai tatuiruotės dar nebuvo tekę matyti

Tačiau kaip į šį akibrokštą sureagavo pats sveikatos apsaugos ministras? 15min susisiekė su jo patarėja Lina Bušinskaite ir ši nupasakojo ministro reakciją pamačius tatuiruotę.

„Pamatęs šią tatuiruotę ministras Aurelijus Veryga labai pralinksmėjo. Išties buvo netikėta, nes tokio žanro, kuriame jis pavaizduotas, iki šiol dar nebuvo. Tik įdomu, ar tatuiruotė ilgalaikė, ar nuplaunama?“ – klausė ji.

Asmeninio archyvo nuotr./Aurelijus Veryga
Asmeninio archyvo nuotr./Aurelijus Veryga

L.Bušinskaitė pridūrė, kad ministras nevengia iš savęs linksmai pasijuokti, tad neatsitiktinai stengiasi išsisaugoti visus piešinius, memus, karikatūras ir kitokio žanro kūrinius, kuriuose yra pavaizduotas.

„Juk menas ir satyra daro gyvenimą linksmesnį. Tatuiruotės dar nebuvo tekę matyti. Tad, kaip sako ministras, galima tik pajuokauti, kad, matyt, pasitikėjimas juo yra labai didelis, jei žmonės įsileidžia net į labai artimą erdvę“, – situaciją pakomentavo ji.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas