Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Seržas Gandžumianas su žmona Indre sūpuoja neseniai gimusią dukrą: „Stebuklas įvyko!“

Kad žmona laukiasi, drabužių dizaineris Seržas Gandžumianas (60) žurnalui „Žmonės“ prasitarė dar žiemą. Tik nenorėjo iš anksto viešai tuo džiaugtis... Birželio 6-ąją jiedu su žmona Indre Jakaityte-Gandžumian (40) minės trečiąjį savo džiaugsmo – dukrelės – gyvenimo mėnesį.
Seržas Gandžumianas su dukrele
Seržas Gandžumianas su dukrele / Žurnalo „Žmonės“ viršelis

„Stebėdamas, kaip auga mūsų mažytė, kiekvieną dieną iš naujo įsitikinu, koks stebuklingas šis pasaulis“, – kalbėdamas su žurnalu „Žmonės“ šypsosi Seržas. Artėjanti Tėvo diena – puiki proga pasidalyti šviesiausiomis emocijomis.

Daugeliui žinia, kad dizaineris turi nuostabią mergytę, – didžiulė staigmena. Seržas su Indre irgi nebuvo tikri, kad pavyks susilaukti. Bet stebuklas įvyko!

Abu jau žino, ką reiškia turėti vaikų: Indrė turi sūnų, Seržas – du sūnus, dukrą ir net anūką. Neslepia, kad reikėjo psichologiškai pasirengti, kad vėl reikės daug ką prisiminti, pradėti iš naujo, bet tai negąsdino, priešingai – teikė džiaugsmo.

Seržas tikina, jog tai, kad turi kitą šeimą, mažą vaiką, nekeičia jo santykių su vyresniais vaikais, tad stengiasi, kad ryšys su jais nenutrūktų, kad visi žinotų, kas vyksta kitų gyvenime.

Kokia mažylės vardo istorija? Visas išskirtinis interviu bei fotosesija – ketvirtadienio žurnale „Žmonės“ ir portalo Žmonės.lt prenumeratoriams jau dabar – skaityti galite ČIA.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas