Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Šiauliuose – ypatingos M.Kvietkutės ir A.Šedžiaus sūnaus krikštynos: svarbus vaidmuo teko O.Pikul

Atlikėją, drabužių kūrėją Moniką Kvietkutę ir verslininką Andrių Šedžių draugėn vėl subūrė graži šventė – sūnaus Gabrieliaus krikštynos. Monika atskleidė, kad ši šventė buvo svarbi ne tik tėvams, krikšto troško ir pats Gabrielius, kuris tiki, kad dabar ji saugo angelas sargas.
Monika Kvietkutė, Andrius Šedžius, Oksana Pikul
Monika Kvietkutė, Andrius Šedžius, Oksana Pikul / Socialinių tinklų nuotr.

Prieš kelerius metu išsiskyrusius M.Kvietkutę ir A.Šedžių jungia sūnus Gabrielius. Pastarajam jiedu iškėlė ypatingą šventę – krikštynas, kurios svarbios ne tik jiems, bet ir pačiam berniukui. Pasirodo, kad šis norėjo turėti angelą sargą. Apie tai Monika prabilo socialiniuose tinkluose, kuriuose pasidalijo ir jautriomis ceremonijos akimirkomis. Jomis žinoma moteris sutiko pasidalinti ir su Žmonės.lt skaitytojais.

„Gabrielius labai norėjo. Jis šventai įsitikinęs, kad dabar jau jį tikrai saugo angelas sargas. O mums, tėvams ir krikšto tėvams, reikėjo palaikyti jo norą ir pasidžiaugti kartu. Pasidžiaukite ir jūs drauge, kaip vienas žmogutis sukuria magiją ir suveda visus drauge. Visi laimingi“, – rašė M.Kvietkutė.

Socialinių tinklų nuotr./Monikos Kvietkutės ir Andriaus Šedžiaus sūnaus krikštynos
Socialinių tinklų nuotr./Monikos Kvietkutės ir Andriaus Šedžiaus sūnaus krikštynos

Gabrieliaus krikšto tėvais tapo Monikos brolis Armandas ir ilgametė jos draugė, makiažo specialistė Oksana Pikul. Ją į šventę atlydėjo jos sūnus Dominykas.

„Buvo labai gražus krikštas. Išrinkome geriausius krikšto tėvelius! Sakoma, reikia rinkti tik tuos žmones, kuriuos linkėtum savo vaikui sutikti jo gyvenimo kelyje. Jaučiam didžiulę meilę ir pasitikėjimą! Ačiū jums“, – instagrame džiaugėsi M.Kvietkutė.

Ypatingos M.Kvietkutės ir A.Šedžiaus sūnaus Gabrieliaus krištynos vyko Šiaulių Šv. Apšviet. Petro ir Pauliaus katedroje. Žmonės.lt primena, kad kovo 20 dieną Gabrielius atšventė savo 8-ąjį gimtadienį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Užsisakykite
15min naujienlaiškius