Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
09 02

Simona ir Mindaugas Lipniai išleido trynukus į pirmą klasę: „Vienas sprendimas labai pasiteisino“

Verslininkams Simonai ir Mindaugui Lipniams šių metų rugsėjo 2-oji atnešė kiek daugiau emocijų nei ankstesnės – jų septynerių metų trynukai Herkus, Emilija ir Patricija pradėjo eiti į pirmą klasę. Simona šypsosi – vaikai mokslo metų pradžios ir laukė, ir nelabai. „Jau supranta, ko tikėtis, bet turbūt dar ne iki galo“, – nusijuokė ji. Visgi trijų atžalų mama džiaugiasi – jaudulį artėjant naujam etapui gerokai sumažino anksčiau priimtas geras sprendimas.

Šiemet mokslo metų pradžią daugelis mokyklų sutinka rugsėjo 2-ąją. Šiądien savo trynukus į pirmą klasę atvedė ir Simona bei Mindaugas Lipniai. Kaip portalui Žmonės.lt pasakojo kiek ypatingesnę, nei įprastai, Mokslo ir žinių šventę sutinkanti S.Lipnė, dar artėjant Rugsėjo pirmajai ją pradėjo lydėti dviprasmiškos emocijos.

„Emocijos išties buvo keistos, nes buvo labai sunku suvokti, kad mūsų trynukai jau bus pirmokai! Man buvo šokas jau tada, kai jie tapo priešmokyklinukais, negalėjau suvokti, kaip jie taip greitai užaugo, o dabar suvokti dar sunkiau. Dabar lygiai taip pat sunku suvokti, kaip kartais sunku patikėti, kad turiu trynukus. Keistas jausmas, kai iš vaikučių jie virsta į didesnius žmogučius“, – neslėpė S.Lipnė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas