Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Simona Lipnė – apie šeimai sunkiu etapu suduotą dar vieną smūgį: „Man buvo šlykštu“

Verslininkė Simona Lipnė puikiai žino žinomumo kainą – moters gyvenimą akylai seka tūkstančiai sekėjų. Visgi toks dėmesys ne visada malonus – Simona nekart patyrė ne tik skaudžių replikų, bet ir kur kas baisesnių dalykų, kurie privertė sunerimti.
Simona Lipnė
Simona Lipnė / Asmeninio albumo nuotr.

Apie žinomumo kainą S.Lipnė prakalbo Artūro Lebedenko-Swan laidoje „Tapk geresniu“. Niekada į kandžias replikas ir į žeriamą kritiką viešai nereagavusi Simona sulaukė vedėjo klausimo, kaip jai taip pavyksta. Simona svarstė – turbūt tai atlaikyti padeda jos charakteris.

„Kai kurie žmonės nuo vaikystės atrodo neliečiami – nuo jų viskas nubėga. Tokia esu aš – kas ėjo, tas praėjo. Aš nuo vaikystės nebuvau rami, niekad nebijojau pasisakyti, o dėl to savo norėjimo pasisakyti, dėl tos savo tiesos įrodinėjimo man neretai tekdavo nukentėti“, – pasakojo S.Lipnė.

Evaldo Rudžio nuotr./Simona Lipnė
Evaldo Rudžio nuotr./Simona Lipnė

Anot Simonos, nors tvirtas būdas paauglystėje ir vaikystėje atnešdavo nemalonumų, išgarsėjus jis kaip reikiant gelbėja. Moteris sako, kad jis padeda atlaikyti piktus komentarus, kurie ją netruko užplūsti vos išgarsėjus.

„Iš pat pradžių nežinai, kur lendi, tada susipažįsti ir kažkaip reaguoji į tuos dalykus. Kartais reaguodavau skaudžiai. Nors niekad nesu dėl komentarų verkusi, tačiau tai sukėlė nemažai streso, nes iš manęs yra ir finansiškai atėmę pinigų tie heiteriai, ir bandę pakenkti per mano vestuvių dieną... Daug visokių dalykų, bet džiaugiuosi, kad šalia turiu vyrą, kuris padeda man visa tai išgyventi. Dabar vienintelė tema, kuri mane skaudina, yra mano vaikai“, – laidoje dalijosi S.Lipnė.

Asmeninio albumo nuotr./Simona ir Mindaugas Lipniai su trynukais Paryžiuje
Asmeninio albumo nuotr./Simona ir Mindaugas Lipniai su trynukais Paryžiuje

Vis dėlto kartais sekėjų „persekiojimas“ ir neapykanta viešam žmogui gali peržengti ribas. Simona prisiminė istoriją, kai įvykus skaudžiam įvykiui buvo nutekinti jos sveikatos duomenys. Simona pasakojo, kad viskas prasidėjo tuomet, kai ji, keliaudama su šeima, susidūrė su sveikatos problemomis.

„Aš praeitais metais buvau pastojusi, tuo metu buvau Ispanijoje, tada keliavom Brazilijoje. Na, ką reiškia keliavome – aš mėnesį laiko gulėjau lovoje ir vėmiau, o mano vaikai keliavo su vyru ir ėjo į baseiną. Po to grįžau į Lietuvą, man tikrai buvo labai blogai, prasidėjo ir kitos didžiulės sveikatos problemos... Tačiau aš nenorėjau važiuoti į ligoninę, nes turėjau nuojautą, kad jei nuvažiuosiu ten, būtinai kažkur nutekės ta informacija, nes ten pilna visokių žmonių. Savaitę pralaukiau skausmuose ir supratau, kad daugiau nebegalėsiu kentėti. Paskambinau daktarei ir pasakiau, kad man – jau riba, aš atvažiuoju“, – prisiminė ji.

Asmeninio albumo nuotr./Simona Lipnė
Asmeninio albumo nuotr./Simona Lipnė

Nuvykus į ligoninę, S.Lipnė išgirdo siaubingą žinią – gydytojai nustatė vaiko apsigimimą. „Jis turėjo milijoną ligų ir būtų miręs pilve arba būčiau pagimdžiusi negyvą vaiką. Baisūs dalykai. Man padarė išvalymą, bet tuo aš niekur nesidalinau, nes tai buvo jautru ir asmeniška“, – pasakojo nuomonės formuotoja.

S.Lipnę kamavusi bloga nuojauta dėl vykimo į ligoninę jos, deja, neapvylė – praėjus vos mėnesiui informacija, susijusi su verslininkės sveikata, pradėjo kilti į viešumą. S.Lipnės sveikatos duomenys buvo nutekinti apkalbų platformoje „Discord“.

„Mano šeimai buvo labai sunkus etapas, o kažkas sugalvojo taip pasielgti. Man buvo labai šlykštu“, – liūdesio neslėpė Simona.

S.Lipnė tąkart nedelsiant kreipėsi į ligoninės atstovus, prašydama paaiškinti, kas galėjo nutekinti jos ligos istoriją. Visgi ji sulaukė netikėto atsakymo.

„Man atsakė, kad šiais klausimais turi kreiptis teisininkas. Tam, kad peržiūrėtų, kas žiūrėjo į mano sveikatos duomenis, reikia samdytis advokatą“, – tinklalaidėje „Tapk geresniu“ stebėjosi S.Lipnė ir pridūrė teisininko tuomet galiausiai nusprendusi nesisamdyti.

Roberto Riabovo / BNS nuotr./Simona Lipnė su šeima
Roberto Riabovo / BNS nuotr./Simona Lipnė su šeima

Laidoje S.Lipnė prabilo ir kita neretai apkalbų objektu tampančia tema – apie savo kūno svorį. Moteris prisiminė momentą privertusį imtis pokyčių.

„Aš niekad nesisverdavau ir prieš du metus sugalvojau užlipti ant svarstyklių ir pamačiau tokį svorį, kokio nesu mačiusi. Galvojau, kad Dubajaus viešbutyje yra sugedusios svarstyklės, – juokėsi ji. – Bet dabar tas svoris taip negąsdina, nes aš sportuoju. Man jau patinka, kaip aš atrodau, pilvas plokščias, kojos tvirtos – man jau gerai. Aišku, norėtųsi gal pereiti iš L dydžio į M, bet jau nėra taip blogai.“

Visa Artūro Lebedenko-Swan laida su Simona Lipne:

VIDEO: SIMONA LIPNĖ: TIKRASIS veidas, SVORIO kova, DISCORD neapykanta, verslo SĖKMĖ | Tapk Geresniu 049

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas