Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Simona Milinytė pristato fotosesiją „Paslaptingas glamūras“: „Seksuali gali būti ir veido išraiška“

Per pastarąsias porą savaičių atlikėja Simona Milinytė gerbėjams pažėrė ne vieną siurprizą. Filmai, serialas, o dabar – ir nauja fotosesija, JAV gyvenanti mergina randa laiko įvairiai veiklai.
Simona Milinytė
Simona Milinytė / Brian Lau Xian Yang nuotr.

„Gavau pasiūlymą iš padaryti nuostabią fotosesija. Žinau fotografo Brianas Lau Xianas Yangas darbus, su juo susipažinome kai jis fotografavo vieno iš filmavimų užkulisius. Man jo darbai be galo patiko, todėl iškart mielai sutikau daryti šią fotosesiją. Brianas – talentingas menininkas iš Singapūro, o šiuo metu jis gyvena Los Andžele“, – pasakojo Simona.

Brian Lau Xian Yang nuotr./Simona Milinytė
Brian Lau Xian Yang nuotr./Simona Milinytė

Prieš fotosesiją atlikėja iškart susisiekė su jai jau pažįstama vizažiste Irena Muratkina, ji sutiko padaryti makiažą ir šukuoseną.

„Kartu svarstėme įvairias makiažo idėjas, išsirinkome stilių ir pasiruošėme fotosesijai. Viską suorganizavome gana greit, manau, pavyko puikiai, esu labai patenkinta fotosesijos rezultatu“, – kalbėjo Simona.

Fotosesiją ji nusprendė pavadinti „Paslaptingu glamūru“.

„Nežinau kodėl, bet man labai patinka šių nuotraukų paslaptingumas ir mistika. Kai kurios nuotraukos paslaptingos, kitos – agresyvios, dar kitos – seksualios. Tai tik parodo, kad seksualumas ne visada yra iškirptė, seksuali gali būti ir veido išraiška“, – sakė ji.

Daugiau fotosesijos nuotraukų:

15min primena, kad liepą Simonos laukia keli filmavimai. Šiuo metu už Atlanto gyvenimą kurianti lietuvė JAV dirba prie kelių projektų: keturių filmų bei serialo „We’re Gonna Make It After All“, apie kurį 15min jau rašė.

Šiandien Simonos darbotvarkė įtempta, todėl ir veiksmo netrūksta – ji sako, kad dar niekuomet gyvenime nebuvo tokia užimta. Dalis filmavimų vyks ne tik šiais, bet ir kitais metais, todėl veiklos užteks ir 2019-aisiais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas